Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 21 november 2007

Min hjärna läcker....

Av Larsson - 21 november 2007 09:47

...lite så där som när man har pyspunka. Jo, så måste det vara för saker  bara försvinner ur minnet!

I helgen t ex, skulle jag distanssupporta min tävlande kusin. Jag hade nogsamt noterat detta i min "Minnesmapp" i ena hjärnhalvan. När helgen så kom vad gjorde jag? Fokuserade helt på mitt jobb och skänkte inte en enda tanke till tävlande kusin...

Samma häromdagen när jag skulle passa en telefontid för att boka en 5000kronorsservice på bilen....Kom jag ihåg detta? Icke då! Istället åkte jag glatt iväg och tränade hund...

Nu måste jag gå ut i garaget och se om jag kan hitta en cykelreparationssats för att om möjligt stoppa "pyspunkan" - ska ju jobba ikväll och det vill man ju inte glömma....Just nu har jag minnesförlust och en deja-vu upplevelse på samma gång.

Jag tror minsann att jag har glömt det här förut.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<<
November 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se