Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 22 november 2007

Massage

Av Larsson - 22 november 2007 00:46


Häromdagen var det dags för en ny sejour hos Fru Massage. Nu skulle vi få kvitto på om mina Lugna Signaler-övningar hade gjort verkan. Förberedelserna innan blev för Grabbarnas del; hyfsat lång promenad avslutad med lite näsarbete. För min del; stooor kopp koffeinhaltig dryck.


Ymer var först ut att masseras och banne mig, om han inte både lade sig ned och klippte med ögonen vid ett par tillfällen!!! Ok - hon hittade ingen på/av-knapp, inte heller något batteri men Fru Massage (som verkar vara en synnerligen tålmodig kvinna) var övertygad om att det kommer att gå bättre och bättre för var gång.

Gus fick också sin beskärda del. Denna gång var hans fasta åsikt att endast hans mage och rumpa behövde masseras och att andra delar kunde lämnas därhän...ja, ja - vi ska nog få ordning på honom också.


Träningen av Gustens trix fortlöper enligt plan. Ymers "Väska" är på renovering varför han får nöja sig med lite positionsträning. Klick - klick!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<<
November 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se