Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 26 november 2007

Strålande sol!

Av Larsson - 26 november 2007 19:07


 Ibland ler vädergudarna!

 Å Grabbarna blev sååå glada. Gusten kunde inte få nog av att göra "snöänglar". Ymer har en mer "vuxen" inställning till snö...

"- Ja, jo snö är ju fint att titta på men herregud...snöänglar!?!? Det får ju vara någon måtta på barnsligheterna!"

Det fick räcka med promenad för jyckarna idag. Ymer har fått blod i urinen och känns inte helt ok. Det blir till att besöka vet på onsdag. (Jämt & samt är det någonting *suck*) Gusten däremot är både kry och rask men som den hygglige "lillebror" han är så sympativilar han med Ymer idag.


Själv förbereder jag för 1:a advent ( ny adventsstjärna monterad - hyacint samt amaryllis införskaffad och planterad - glöggen hemburen och provsamakad, ahh!) och för besöket av specialsöksgänget nästa söndag.

Det ser vi fram emot! 
ANNONS
 
Ebony och Puma

Ebony och Puma

26 november 2007 21:44

Vi läser bloggen varje dag, men aldrig signerar. Nu gör vi det! TASS, TASS :)

Vi ses på söndag!
Kramar, Eb och Pu
Matte hälsar så mycket!

http://ebony.dinstudio.se

 
Anna &vättarna

Anna &vättarna

27 november 2007 14:59

Så lika de är ibland brorsorna... Asko gör också snöänglar medan Yra undrar vad det är för fel på grabben :) Att göra en Anja (åka säl på bröstet) är också en favorit.

Idag har hundarna simtränat för första gången. Läskigt sa båda (ingen gillar vatten - än så länge...), men de var duktiga trots allt. På fredag är det dax igen - spännande.

http://www.freewebs.com/stubbochsvans

 
Ingen bild

Larsson

27 november 2007 18:32

Vänta bara! Hundarna kommer att ÄLSKA vatten vad det lider!! Ymer & Gusten behövde inte många lektioner i simskolan innan Simma & Bada stod överst på listan när det gällde aktiviteter. Plums - plask!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<<
November 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se