Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 november 2007

Väskträning

Av Larsson - 27 november 2007 18:03


Ymers väska har fått sig en "make over" och var idag klar för användning. Ymer packade glatt även om det bar honom lite emot att behöva lägga sin boll i väskan....den vill han hellre ha i munnen...hela tiden! Vi får finslipa på den detaljen.- Sa du Thailand matte?


Grabbarna fick följa till skogen idag för att hämta hem lite grankvistar. Jag fick ett infall att göra mig en "grangubbe" (finns ju ingen snö så vad gör man) Gusten fick ett spunkanfall och rusade runt i vida cirklar. Ymer hölls sig vid mig och assisterade med att bära/dra grankvistar. När vi var klara och skulle gå vidare var Gusten bara borta - puts väck! Jag ropade å ropade men inget svar. (förvisso har jag inte lärt honom att svara när jag ropar men herregud, nåt borde han väl kunna klura ut själv...!) Ymer och jag började gå stigen tillbaka mot hemmet och där mellan träden ser vi Gusten...

- Matte - jag skulle bara "kampa" lite åsså ramla alltihopa!


Hej å hö - imorgon blir det snö!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<<
November 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se