Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 28 november 2007

Man saknar inte bilen förrän garaget är tomt...

Av Larsson - 28 november 2007 22:42


Min bil är på service, alltså så är jag billös. Känner mig alldeles luftlandsatt!

- Ja men du kan väl gå, människa!! säger säker du. Förvisso - jag är en hejare på att gå men till närmaste civilisation är det 1 mil åt ena hållet och 2 mil åt andra hållet....Känns lite låångt. Man vill ju hem också.... 

- Kära värld, stanna hemma då!!! säger säkert du. Jo, det hade jag kunnat göra om det inte var för att Ymer hade en tid hos vet idag som vi inte ville missa. Hade jag gått dessa mil till vet hade nog den lilla gossen fått söka för andra åkommor än blod i urinen...*hihi*

Men rådig kvinna löser detta genom att erbjuda sin kamrat den äran att få skjutsa - fiffigt va´?

Ymers lilla åkomma hade inte vet något bra svar på. Inga bakterier i urinen. Han gjorde dessutom en undersökning av prostata genom att sticka in ett finger i...i...ja, ni vet - där bak på Ymer! Den blick han gav mig (Ymer alltså - inte vet!) sa mer än tusen skall....

- Hur kunde du matte? Jag litade på dig...!!

Försökte släta över allt genom att ge honom möjligheten att ensam få umgås med kamratens söta svarta tik men det är tveksamt om han förlåtit mig ännu. Kanske blir det bättre när han fått sova på saken.


Dagens ordspråk:

Hellre en ändelse med förskräckelse än en

förskräckelse utan ände


 
ANNONS
 
Ingen bild

Britta

29 november 2007 14:51

Jo jag vet, det finns inga som kan se så oerhört kränkta och upprörda ut som götar när man "gör saker med deras person"! Det räcker att jag vänligt och fint duttar med en fuktig bomullstuss i rump... bakre delen av Stina eller Bitte, för att kolla om löp är på g - då kommer "den där blicken" :0)
Förmodar att njurar o dylikt är kollade på Ymer? Vad sa vet.en om prostatan?
Är det fortfarande blod i urinen? Det låter inte som om Ymer är särskilt störd av det hela?

 
Ingen bild

Grannen

29 november 2007 15:19

är man riktigt snäll kan man ju få låna grannens bil...

 
Ingen bild

Larsson

29 november 2007 15:34

Bäste Granne!
Det var ju det där med..."riktigt snäll"...
Återkommer när jag ätit mera pepparkakor:)

 
Ingen bild

Larsson

29 november 2007 15:41

Vet hittade inget avgörande fel på Ymer och han vill att vi avvaktar någon vecka till och ser hur allt utvecklas. Han nämnde grus, små ofarliga cystor m m. Ymer är dock inte riktigt på hugget men det kan även förklaras av att den hormonspruta han fick härförleden, nu har börjat verka.
Många frågor - få svar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<<
November 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se