Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 29 november 2007

Vilket mörker!

Av Larsson - 29 november 2007 22:44


-Varde ljus, tänkte jag och ställde fram adventsstjärnorna i fönstret redan idag. Blev liiite ljusare. När jag ändå hade ångan uppe så blev det även lite pepparkaksbak. En plåt kakor blev brända = soppåsen. En plåt kakor åkte i golvet = hundmat. Resterande plåtar klarade sig så nu är kakburken fylld.


Ymer var på bättre humör i morse och alldeles särskilt glad blev han efter att ha ätit en halv plåt pepparkakor! Gusten han har varit glad ända sen han slog upp sina "ljusblå" i morse. I hans värld verkar det bara finnas tre lägen; glad - gladare - gladast!


Träningen idag skedde inomhus. Ymer fick hjälpa till att plocka ut tomburkar ur köksskåpet.  Han har lite svårt att greppa burkarna när de står uppställda så han anväder sig av teknik a la bowling. Full fart med huvudet rakt in bland burkarna - strike!!!

När de sen ligger utspridda över halva köksgolvet så samlar han glatt in de och lägger i kassen. Han är  finurlig den lille rackaren!!

Gusten fick finslipa på sitt senaste trix. Börjar sitta riktigt bra. Gusten har lite svårt med att hämta olika föremål. Vissa saker tycker han är för blääiga att ta i munnen så därför blev det en övning med att hämta olika köksföremål. Diskborste, svamp, disktrasa, propp m m gick rätt ok. Ska snäppa upp nivån på belöningen till nästa gång så får vi nog lite fart på utförandet också.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<<
November 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se