Ymer Gusten & Co

Alla inlägg under november 2007

Av Larsson - 8 november 2007 16:56

Idag var det så dax för Ymer att få lite välbehövlig massage. Jag tror att det kan vara bra för hans hälsa i allmänhet och hans mage i synnerhet, att han får lite avslappnande kroppsmassage. Ymer är ju som bekant, lite av en Duracellkanin och som vi alla fått lära oss genom reklamen, så har ju en sådan ett batteri som bara går å går å går.....Tänkte att Fru Massage kanske kunde hitta det där förbenade batteriet och sätta det ur spel. Om så bara för en mikrosekund....Men icke sa Nicke!! Snarare blev batteriet bara ännu mer uppladdat genom hennes handpåläggning..*suck*

Nu får jag försöka lära honom några lugnande signaler tills vi gör ett nytt försök med masserandet. Vad tror ni om att spika fast honom ?....eller limma?....söva honom?..nocka honom?? Kanske hypnos?...eller....??? HJÄLP - är det ingen som vet var batteriet på en vätte sitter?????


När det nu inte fungerade med Ymer så fick Gurra Gasell rycka in. Han är bara sååå cool! - Åh, massage! såg han ut att säga och kråmade sig lyckligt inför Fru Massage. - Lite mer till höger! Lite längre upp! Oh jaaa!!!


Undrar om Gusten verkligen är en västgötaspets?? Han uppför sig mer som en förklädd gosenalle. Han kanske är en alien....??? "Bemad" hit till jorden för att en dag förvandlas till....till...ja, vadå???

Varför kan inte mina hundar vara som alla andra normala hundar?? *dubbelsuck*

ANNONS
Av Larsson - 7 november 2007 18:09

Såg ju lite lovande ut i morse men vartefter dagen led så blev det bara värre! Försökte övertala jyckarna om att man inte alls måste gå långa promenader varje dag men se det örat ville ingen av de lyssna på..*suck*

Kom att tänka på vad min granne en gång sa.

 "- En vacker dag går det åt h..vete så var glad du så länge det är dåligt väder!"

Sen kändes allt mycket lättare.


För att pigga upp mig lite åkte jag till det stora köpcentrumet.

- Jag behöver verkligen utöka garderoben med några färgglada plagg , resonerade jag tyst med mig själv. (Egentligen behöver jag inte så mycket som en scarf för garderoben är redan knökfull men ibland är jag så lättövertalad...*fniss*)

Tre timmar och ett otal affärer senare släpade jag in mina fynd i huset. Kände mig mycket harmonisk och väl till mods. Kanske var det så de gamla stenåldersmänniskorna kände sig när de återvände till grottan efter en dags jakt? Nu ligger mitt "byte" här på bordet; en svart cardigan, en grå kjol med svart mönster, en beige top och en svart mascara - hmfp???

ANNONS
Av Larsson - 6 november 2007 19:06

Idag är det så dax för ett första inlägg på min nyskapade blogg. Å det på självaste Gustav Adolfsdagen. Skulle ju ha firat med en bakelse men jag fick nöja mig med vad huset förmådde och det var kanelbullar. Jaja - i min värld är det tusen ggr bättre än bakelse!

Idag var det också dax för bilen att infinna sig till den årliga besiktningen. Tänk att det alltid är lika pirrigt. Lite som att tiden indelas i före och efter bilbesiktningen...hm. Nåväl, jag stuvade in Grabbarna och även min "fosterhund" Gina ( av märket riesenschnauzer) i bilen. Tänkte att jag kunde hetsa hundarna på Farbror Kontrollanten om han inte godkände mitt fordon...Bilprovningen framkallar  dj..len i en och man får både horn & klövar....Nu hade jag inget bruk av vare sig hundar, horn eller något annat - bilen gled igenom utan anmärkning. Finemang!!


Studerade idag hundarnas vilolägen. Undrar hur många ställningar en hund kan ligga i? Å är de alltid så bekväma undrar vän av ordning??


Å detta med att fota hundar - hur enkelt är det? Speciellt svarta hundar. Gina ser ut som en enda stor bläckplump där hon ligger...! Då är det lättare med vättarna. Bara de är stilla någongång! Det är något jag har lärt mig under åren med dessa små jyckar att man tar de inte där man sätter de! Annat var det förr när man hade schäfer. Sa man sitt till de så satt de där till annat sades. För det måste ju ha med rasen att göra? Det kan ju inte vara så att jag börjar bli "soft" på gamla dar.....???


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
<<<
November 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se