Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 21 december 2007

Mys med Mord

Av Larsson - 21 december 2007 23:47


Hem från jobb. Hämta hundar. Slå näsan i väggen - sova en timma. Upp å iväg till Strömsholm för Gustens återbesök. I väntrummet rådde julrush. Det var stora hundar å små hundar. Hundar med munkorg å hundar med täcke. Fick vänta ganska länge då deras planering verkade ha havererat å det grövsta. Passade på att träna smått & gott - framförallt störning. Oh, så effektiv jag kände mig!!

Väl hos vet (som var av den mindre bra sorten, iaf när det gällde att hälsa på hunden. Körde böja-sig-över-prata-pipigt-å-rufsa-håret-hälsning som inte uppskattades av Gusten...) gavs svaret att Gustens öga läkt bra - HURRA HURRA! Ingen mer antibiotika, endast en skyddande gel som ska droppas i ögat 3 ggr/dag i en vecka. Detta för att skydda ögat tills dess det är helt återställt.

Hemåt det bar. Snabbt stopp för lite mat och potatisinköp. Väl hemma fick vi oss alla en välförtjänt eftermiddagslur.


Nu har vi just haft fredagsmys med Morden i Midsomer. Mycket bra avsnitt med många brutala mord och ett bröllop. Mördarna avslöjade i slutscen á la Agatha Christie.

 
ANNONS
 
Puma

Puma

23 december 2007 23:16

Hej Gusten!
Vad bra att ditt öga är bra nu!
Själv är jag VIP på Strömsholm, Bagis och Nacka Djurkliniken och tycker att just på Strömsholm känner man sig som på verkstad: tekniskt korrekt undersökt, men känslomässigt trampad på alla 4 tassar samtidigt... (Dock INTE på rehab! :) ) Men man få ta det positiva, och försöka vara frisk för det mesta. ;)
Ha en god jul! Hälsa flocken! :)

http://ebony.dinsudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se