Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 22 december 2007

Villaområdespromenad

Av Larsson - 22 december 2007 20:13


Morgongympa för hjärncellerna blev idag Melodikrysset. Alla rutor blev ifyllda. Om det blev rätt? Igen aning men kul var det!


Grabbarna och jag tog med oss Grannens jyckar på dagens promenad. Grannen själv följde inte med - hon tog istället sin familj och åkte på julkalas.

Började promenaden i skogen så jyckarna kunde skutta lösa men tog sen ut riktningen mot ett närbeläget villaområde. Brukar väldigt sällan förlägga mina promenader i dylika områden men idag fick jag för mig att "Gå i koppel i ett bebyggt område" vore något att träna på. Hej vad det gick - 4 hanar i koppel som bara måste pinka över Förorts-Fidos markeringar och 4 hanar som bara måste dra i sig lukten efter Modulentshus-Molly. *suck & stön*

Jaja, efter många om och ännu flera men så kom vi äntligen hem och det kommer att dröja VÄLDIGT länge innan jag tränar detta igen.....


På em kom det "kaffefrämmande". Alltid kul att sitta och ljuga lite. Fick dessutom en inbjudan till nyårsfirande. Kul!


Nu blir det risgrynsgröt med skinkmacka - mumsigt!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se