Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 23 december 2007

Vilodag

Av Larsson - 23 december 2007 20:04


Har blivit dåligt med träning på sista tiden. Har inte direkt något dåligt samvete för detta...ibland är det bra att vila sig i form...inbillar jag mig! Men när det nu blivit dax att uppdatera agendan inför 2008 (läger, kurser, tävlingar och annat skoj) så får det bli lite struktur på träningen.

Sagt och gjort!

Gusten fick träna ff med positioner samt diverse olika övningar i Ligg och Stå. Även om han har betydligt bättre fokus numer så måste jag komma ihåg att köra kortkorta sekvenser med honom och vara noga med belöningarna! Annars tenderar han att börja fnysa och frusta (snudd på lika illa som gnäll...!!)

Ymer fick göra Fjärren samt Konen. När det gäller Konen måste jag bestämma mig för var och hur jag vill att han skall stå - bakom kon med riktn mot mig eller vid sidan av kon med riktn från mig...hmm?

När vi kom hem fick båda Grabbarna göra var sitt rumssök. Idag fick de leta rätt på var sitt torkat gristryne! Å jädrar vilket snusande det blev :))


Nu är det dax för fika och sen ska jag sätta mig och vänta på tomten....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se