Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 december 2007

Glada julen slut slut slut...

Av Larsson - 27 december 2007 10:36


Så har man då jobbat sig igenom julen och har nu några lediga dagar *skönt*


Idag blir en sväng till apoteket (fylla på förrådet med magmedicin till Ymer) sen vidare till verkstaden för batteribyte i bilnyckeln (så att det går att låsa bilen utan att larmet sätter igång!) Ett besök i den lokala affären för lite mjölkinköp måste oxå göras idag. En sväng med Snabeldraken genom huset bör även hinnas med. Är nog lika bra att även Moppen får komma ut...

Får inte glömma att fixa Gustens försäkringspapper - några kronor borde det finnas att hämta efter hans ögonskada.

Hårddisken måste rengöras - nu får jag inte skjuta upp det längre!! Risken är annars stor att den kommer att drabbas av ett anfall och kvävas av allt damm & hundhår....

Var det något mer idag? Jovisst ja, Grabbarna Grus kanske vill ut....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se