Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 december 2007

Spårträning

Av Larsson - 27 december 2007 20:22


Känner att man bör dra nytta av växhuseffekten så idag fick det bli varsitt spår till Grabbarna.

Gusten fick ett dryga timmen gammalt ängsspår modell appellklass. Han har varit lite strulig när det gäller spår. Fladdrig och mycket ofokuserad och att markera apporter har inte varit hans starka gren....Men idag...idag då slog han till!!! Gick stadigt i spåret, jobbade bra i vinklarna och, det bästa av allt, han plockade upp apporterna och kom in med de!!! Det lönar sig att traggla Plocke-pinn-leken!


Jag-kan-jag-vet-Ymer fick ett ganska kort spår som var nästan två timmar gammalt. Upptag och 2+slut. Målet idag var att träna störningar. Han går lätt upp i varv...ännu mer än vanligt alltså:))...när det blir "strul" på spåret så detta behöver vi träna särskilt på.

Störning 1 - tog tillbaka honom efter skick på upptag. Sände igen. Gick riktigt bra!

Störning 2 - ordnade knut på linan vid 1:a apporten. Han fick sitta och vänta medan jag trasslade upp linan. Nu blev han ivrig! Men han fick inte gå iväg förrän han satt tyst & lugn. Men han var märkbart "het" och gick över 2:a apporten. Spårar gör han dock med frenesi och man kan nästan se tankebubblan ovanför hans huvud:

-Spåra, spåra, framåt, framåt...jag är en dj..vel på spår!!!


Sammantaget var det bra träning. De är SÅ duktiga mina Grabbar!


Själv har jag också varit duktig idag. Tycker jag, alltså! Apoteket kan bockas av. Likaså mjölkinköp samt rastning av Snabeldrake och Mopp. Golven skiner och det luktar gott! Batteribyte i bilnyckel och städning av hårddisken får anstå. Ska ju ha något att göra imorgon oxå...


Bra sagt:


Det är vanligvis bättre att ha någorlunda rätt än fullkomligt fel.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se