Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 29 december 2007

Snart nytt år

Av Larsson - 29 december 2007 19:34


Eftersom det är jobbarhelg så är Gossarna på Pang. Jag får hålla tillgodo med katten. Passade på att utföra lite pälsvård. Lite o lite förresten...att kamma denna knubbiga kissekatt tar sin rundliga tid. Så här års ser han ut som en blandning mellan en collie och en alpacka...!! Katten Hjalmar, som för övrigt går under namnet Jesus...alla pratar om honom men ingen har sett honom...!!  blev riktigt nyårsfin efter någon timmes kardande. Som belöning fick han lite torkad kattmynta. Han snortar mynta som en värsta Stureplansprofil och efter lagom dos var han i högform! Med svansen som en metkrok gick han iväg i mörkret. Skulle väl ut och roa sig som alla andra ynglingar i hans ålder...*fniss*


Nu är det inte många timmar kvar av detta år. Kanske borde man tänka ut några bra nyårslöften att avlägga när klockan slår tolv om måndag...hmm, låt se, vad kan vara aktuellt för år 2008??? Inte äta transfetter...börja åka rullskidor...bara dricka kranvatten....sluta tro på Tomten (nä, där går gränsen!)...jobba för minskat budgetunderskott i Ulan Bator...

Äsch, va´knepigt...tror att jag håller mig till några enklare löften:


Jag lovar att bjuda på tårta när jag fyller år

samt

att fortsätta borsta tänderna - varje dag!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Grannen

30 december 2007 15:31

Vad trevligt, vi kommer! Vilket datum fyller du?

 
Ingen bild

Larsson

30 december 2007 16:16

Därom kan jag ge besked!
Det är den..den..nä,vänta nu...jovisst är det den...eller...ahh, förbenade "pyspunka"!

Vi säger så här istället - när passar det er?

 
Britta

Britta

30 december 2007 17:05

Svejsan Larsson och Grabbarna Grus!
Vi önskar er ett Gott Nytt År!
Britta, Stina, Bitte och Hippie

http://www.oxberget.se

 
Ingen bild

Grannen

30 december 2007 18:24

Alltid!!!
: )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se