Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 28 januari 2008

Bra träning!

Av Larsson - 28 januari 2008 15:23


Träningen gick utmärkt idag.


Gusten: Kontakt- och följsamhetsövningar

             Läggande under gång

             Hopp

             Inkallning


Idag skedde alla övningar med störning av annan hund och i stort gick allt riktigt bra. Han fick även bekanta sig med ett nytt belöningsföremål - en Spungi - och den tände han till 100 på!!

Gusten får idag betyget: Klart godkänt!


Ymer: Fritt följ  sidoförflyttningar

          Dumrutan

          Konen

          Inkallning med stå/ligg

          Hopp - sitt


Allt gick mycket bra förutom Dumrutan. Där blev det lite tilt i hjärnan på Ysterkvistaren - det blev Sitt när det skulle vara Stå och Stå när det skulle vara Ligg *suck* . Nåja - även solen har ju fläckar....

Ymer får idag betyget: Väl godkänt!


Under em har vi gått Sjörundan med Granne och snuzrarna Ville och Sixten. Edith fick också föja och idag åkte hon sittvagn. Jojo - hon börjar bli "stora damen". Under våra promenader är det  liksom ingen hejd på ämen som avhandlas. Under dagens runda var det t ex centraldammsugare, "luftning" av vattburen golvvärme samt  Försäkringskassan...givande! 
ANNONS
 
Ingen bild

Grannen

28 januari 2008 19:24

...och radonmätning, inte att förglömma!

 
Ingen bild

Larssn

29 januari 2008 16:09

...och logistikfrågor ang mursten!

Typiskt kvinnliga samtalsämnen, alltså.... :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se