Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Inhyrd hundklappare

Av Larsson - 30 januari 2008 22:17Fru Massage kom på återbesök  idag. Sejouren började som sig bör med fika och allmänt prat om ditten & datten. Ett beslut fattades också att knallkorken Ysterkvist utgår ur massageprojektet. Ingen mening att framhärda i att försöka få honom att uppskatta denna form av relax. Jag får köra vidare med egna handpåläggningsövningar när det gäller honom.


Gusten däremot - den lille livsnjutaren:) - han upphöjdes till ständig medlem ! !


Det hela började med öronen...

... å sen lite pa magen...mmm skönt!

Sen dax för bakbenen...

 ...å sen...ja, sen verkar de nått Nirvana - båda två!


 Före maten hann vi även med lite träning. Lyfta Bakben och Smyga Boll blev det för Ymer och Gusten fick öva Framförgående och Hålla Apport.

De är allt bra roliga att träna med, dessa Grabbar. De vill alltid (nja, nästan alltid iaf..) de försöker alltid och de verkar tycka att det är omåttligt kul !


Å mera träning blir det. Den 12:e ska Britta, Karin & jag träna. Det blir sju vättar å en Hippie. Jösses, vilket röj det kommer att bli!   *hihi*

Sen kom det inbjudan till två träningshelger i Norrköping. Ska bara stämma av i agendan så att man inte är bokad på annat...jobb t ex. Det vore ju för trist :(

Den 16:e blir det till att Klicka hela dagen. Sen är det träningarna tillsammans med kamrat Inger (oj - det lät ryskt..kamrat..men jag kan försäkra er om att hon är äktsvensk. Från Dalarna dessutom. Om nu det skulle vara mera svenskt än Sverige i övrigt...hmm) 
ANNONS
 
Anna

Anna

1 februari 2008 09:20

Han ser verkligen ut att uppskatta massagen Gusten :)
Kommer du till Norrköping? Då måste vi ju ses - det är ju bara en 30 min resa härifrån!

http://www.freewebs.com/stubbochsvans

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se