Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Packa - Packade - Packad (hick!)

Av Larsson - 29 februari 2008 18:56


Dagens promenad tillsammans med Granne, Edith och snuserpojkarna Ville & Sixten, gick på ömsom oootroligt leriga grusvägar och ömsom på något renare asfalt. Jyckarna skuttade glatt både i lera och vatten - lite som glada barn iklädda galonisar. Fast...våra hundar hade inga galonisar. Skulle de behövt, om jag säger så. Heltäckande dito hade varit bra. . .

Nu fick det istället bli dusch och torkning med STOR handduk av Grabbarna Grus när vi kom hem.

Gusten hade t o m lera i öronen...!!


* * *

Byggare Bob och hans hantlangare har varit här idag och påbörjat altanbygget.

Hoppas den är klar när jag kommer åter från resa!


* * *


Har precis kommit hem efter att ha lämnat Gossarna på Pang. Detta efter att ha haft det "svåra samtalet" med de båda om att de inte kunde följa med till "...the utomlans". Ymer darrade lite med underläppen

(Tulle lille....) men Gusten blev glad.


- Nämen brorsan - kom igen! Tänk dej, brudar - många brudar  i en HEL vecka. Lattjo! Röjröj! Yeah man!! Hörru - de´kanske kommer nån puma som gillar knubbisar som du. Visst! Det kommer å bli bra, vettu!


Efter de tröstande (???) orden gick det ändå att skönja en gladare min hos Ymer.


Katten Hjalmar hade en allt annat än glad min efter att fullkomligt blivit hälld ner i sin transportbur. För att inte tala om när han blev utsläppt i en box på Agnetas Kattpensionat. . . Helt klart - det kommer att gå åt M Å N G A räkor innan jag hamnar på plus igen!


* * *


Nu återstår bara att få ner alla saker-man-omöjligt-kan-leva-utan i en resväska och sen har jag några timmar på mig att hitta någon att fria till.


Hmmm....låt se...ska jag slumpmässigt välja någon ur telefonkatalogen? eller...kan man hitta en lättlurad individ via den gamla skolkatalogen??

Njae...nu måste jag tänka....tiden rinner iväg....tänk Larsson, tänk!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se