Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Nu vart de kväller...

Av Larsson - 29 mars 2008 19:00


Dagens träning blev för Ymers del lite trix - Hur gör strutsen?, Mellan och Död. I momenträningen blev det Fjärren samt sidoförflyttningar i FF. Fjärren går nu riktigt bra - snabba, säkra byten och rätt fokus och framförallt rätt teknik i skiftena. Mattes bästa Ymer..:)

Sidoförflyttningarna måste vi träna mera på. Han har fortfarande en tendens till att endera skutta på rumpan eller "knäa" sig fram. Jag vill ju att han reser sig upp och går sidledes i förflyttningen. Vi får gneta vidare på denna detalj.


Med Gusten körde jag positionsövningar i vändningar på stället. Äntligen har han insett att det finns andra växlar förutom racerväxeln :))

Även han fick öva sidoförflyttningar men för hans del kör vi att han står framför mig och med hjälp av target får jag honom att ta sidosteg. Funkade kanonbra! Ska köra detta några gånger så att han får in att "leken" går ut på att han och jag samtidigt rör oss sidledes innan jag lägger in det i fotgåendet.


Båda hundarna fick sen göra rumssök. Ämne att leta efter: Korv! Gissa om nosarna gick :)

Kul att båda nu "tar för sig" i söket. De har ju tidigare varit lite försiktiga men nu är det mycket mera GO! i sökmönstret.


Nu ligger de utslagna i gästsängen och jag tänkte nog göra desamma. Fast i soffan framför TV´n. Finns väl alltid något intelligensbefriande program som man kan somna till.....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se