Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Oj, vilken dag!

Av Larsson - 30 mars 2008 23:26


Vilket vårväder vi haft idag! Man blev rent lyrisk...


Gästerna anlände vid middagstid och vi kunde avnjuta kaffe med kaka i solskenet på altanen. De hade med sig diverse instrument som de köpt i leksaksaffären. Maraccas (rosafärgade!), en trumma samt ett munspel.

Utrustad med stor skål godis, klicker och ett styck Ymer satte vi igång att träna! A var 1:e fotograf och fick i uppdrag att föreviga allt medelst kameran. G agerade hejaklack.


Först testades munspelet.

- Inte min grej, sa Ymer och gick istället över på trumman. Här klurade Ymer ganska snabbt ut vad som gav k/b! Nästa lektion kommer vi att  jobba vidare med att få till ett  redigt schvung i anslaget :))


Så återstod då att prova maraccas. Jodå - ta mej tusan, om inte Ymer fick till lite rassel genom att hålla den i munnen och ruska  på huvudet.

Han är för go min lille vätte!!!


Även Gusten fick pröva på detta med maraccas men jag vet inte riktigt...nja...verkade inte vara hans grej liksom.... :)


Sammantaget gick övningarna hyfsat bra och framförallt gav de upphov till många skratt. Dessutom blev det en hel del bilder. Men sovklockan har ringt för längesen så de får ni se först i morgon.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se