Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Ysterkvist vid spakarna

Av Larsson - 26 april 2008 10:54


Halloj! Det är jag, Ymer som plitar.

Jag är SJUK...så de e väldigt mycke synd om mig...


Måste ha nån jädrans grej på huvet. Den e i vägen vart jag än vänder mej.

Morsan säger att det är för att jag inte ska slicka på såret som finns på magen.

Urkorkat, tycker jag,


Å  va jag känner mej deppad! Riktigt nere faktiskt.


 Undras om det blir nån mat idag?

Känner att det kurrar i magen.

Lustigt - de har jag inte känt på länge...


Gurra, min lillbrorsa ni vet, han har varit riktigt bussig sen jag blev sjuk.

Inte de minsta retlig.

Han e nog rätt schysst...innerst inne...


Morsan tog kort på mina mest privata kroppsdelar igår å la ut på nätet.

Jamen - hallå -  där gick väl ändå gränsen!!

Hon måste ha hört fel när jag sa att jag var en brottartyp...


Rackarn´s va eländigt allt e... :(


Ska nog försöka sova lite.


Höll på att glömma....

Morsan har lovat att läsa alla krya-på-dig-hälsningar som kommer så

SNÄLLA...ni kan väl skicka några... eller många...

Vill ni skicka paket så går de bra - gärna me köttben...typ smaskiga.


Zzz
 
ANNONS
 
Stina,Bitte & Hippie

Stina,Bitte & Hippie

26 april 2008 18:17

Käre Ymer!
Matte berättade om hur du har det - hon lät riktigt jämmerlig på rösten...
Vi tre brudar på Ekerö skickar de allra som vänligaste och slabbigaste kryapådigslickar.
När du blir bra - kan vi inte ses då och röja lite???

http://www.oxberget.se

 
Ingen bild

Rulle

26 april 2008 19:52

Det är inte kul att vara sjuk. Jag har också varit dålig den här veckan. Mina levervärden var åt skogen sa min vet.doktor Han trodde att jag ätit nåt olämpligt, men jag tiger som muren. Nu ska jag äta medicin. Jag slapp i alla fall att operera mig. Det räckte med sprutan, men jag var så dålig, att jag inte orkade protestera. Det skulle jag gjort i vanliga fall. De ska inte behandla gamla hundherrar hur som helst. Nog om mina krämpor. Jag hoppas att du blir av med den eländiga tratten snart. Ett riktigt otyg är det. Krya på dig nu, hälsar Rulle genom matte Gunvor.

 
Ingen bild

Ymer

26 april 2008 23:22

Ahh - kryapådigslickar som är det bästa jag vet!! Nu känner jag mej faktiskt lite bättre...

Å du Rulle, hoppas du snart är på "bettet" igen. Svälj nu din medicin som en riktig karl och tänk på att man lär så länge man har en lever....

Mors!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se