Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Bättre å bättre dag för dag....

Av Larsson - 29 april 2008 09:31


Ser ut att bli en bättre dag när det gäller Ymer och en varm dag när det gäller vädret. Hela 18 plusgrader redan vid denna tidpunkt!


Vad annat att göra idag - förutom att underhålla sjuk OCH frisk hund :) - jo, 

jag ska försöka få ned de tre Rhododendronbuskarna jag införskaffade igår samt skola om mina små fröplantor.


Förhoppningsvis kommer även Ymers krage idag så att jag kan åka iväg och hämta den. Den där platstratten får nog Ysterkvistaren att känner sig som Michael Jackson...å det kan aldrig vara bra för ett snabbt tillfrisknande :))


Sen blir det grannkaffe på em.


* * *


Nu är sommaren i stort planerad vad gäller hundaktiviteter. Det blir:


  • Läger i glada vänners lag i Norrköping 9 - 11 maj
  • DogModels läger i Fliken 26 - 29 juni
  • Västgötaspetsläger  25 - 27 juli - vi kör spår och bruks även i år
  • Lydnadskurs för Kenth & Niina Svartberg 19 - 20 aug

Sen blir det så klart ett besök på World Dog Show 3 - 6 juli på Älvsjömässan.


* * *

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin med Y, D och A

29 april 2008 20:38

Bra att Ymerpojken mår bättre. Han får helt enkelt ta sig i kragen (den nya).
Jag ska med mina fyrbenta vänner också till Fliken fast i början av juni.
Hälsningar
Karin

 
Ingen bild

Britta

29 april 2008 21:57

Just det! Omskolning av fröplantor står på min "att-göra"-lista i morgon. Visserligen bara dill, persilja och rödbetor - men jestanes så många det är :0) en mellejon, ser det ut som..
Morotsfröna visade sig sitta på eleganta så "såband" - skall sättas direkt i jola.

 
Ingen bild

Larsson

29 april 2008 23:18

Karin; bra att du är där före mig så att du kan briefa mig om AlltmanbehövervetaomFliken!!

 
Ingen bild

Karin med Y, D och A

30 april 2008 16:23

Andra gången vi har läger där (Tyresö BK).
En "tokig" granne hade då en krokodil i sitt badkar,som alla ville se utom jag. Tyckte att det var förfärligt. Jag återkommer om platsen innan du beträder den.

 
Ingen bild

Larsson

30 april 2008 19:54

"Tokig granne"...då kanske jag ska läsa på Arga Lappens blogg. Kanske kan få tips om någon dräpande kommentar att sätta på anslagstavlan....hihihi!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se