Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Promenad - Plantor - Perelli

Av Larsson - 22 maj 2008 21:40

 Promenad med Granne, vaken Edith i vagn och alla jyckarna i ett alldeles strålande väder. Om man jämför med dagarna innan, vill säga...

Solen skenade tillräckligt för att jag inte kunde motstå lusten att skjutsa mig själv till plantshopen.


Började med ett besök på Plantagen som nästan förtog all shoppingglädje - jovisst, där var vissna blommor, snustorra blommor, taniga och halvdöda blommor.

Nää, vet nån vad!!


Kunde ändå inte motstå att köpa tre surfinior. Kände att de förtjänade ett bättre öde än att föra en tynande tillvaro på en hylla i den affären!

Ja...jo...ibland är jag mer än lovligt blödig....


Raskt begav jag mig istället till den lokala trädgårdshandlaren och gick en bra stund i hans växthus och gladdes över alla knubbiga och pigga plantor.

Det blev affär på både det ena och det andra som jag under eftermiddagen har "provplanterat" på min altan. Jo, jag måste alltid flytta runt blommorna för att få till en plantering som stämmer både i färg, höjd och vidd.

Nu tror jag att jag har bilden klar för mig så imorgon blir det till att släpa fram jordsäckar och spade och skrida till verket.


 Detta är "Före" bilden.

Ska måla själva blomställningen och plantera blommorna sen kommer det en "Efter" bild.

* * *

Började titta på sångfestivalen - tänkte iaf ge det en chans - men när scenen äntrades av en övervintrad hippie i alldeles för tighta skinnbyxor då gav jag upp!!!

Vilken Herrejössesamalia-upplevelse... !!!

Jag skratta´så jag nästan blev harmynt på kuppen...


Och p g a detta måste Brottet utgå...

Jamen, snälla lilla söta programdirektörern - HUR tänkte du ?!?


* * *


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se