Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Vi tränar strumptrick och öppnar väskor

Av Larsson - 22 juni 2008 21:13


Denna söndag var varm. Ja iaf varmare än i lördags. Och inte har regnat heller. Det gjorde det i lördags. Med besked. Blixt & dunder med ösregn i varierad grad. Hur bra var det för mitt delvis nymålade garage tror ni ??

Japp - helt rätt - OBRA!!!

Fick börja dagen med att måla om * jämrans osis!!! * 


Nåväl, får väl glädja mig åt att det var upphåll idag så det hann torka.


Igår medans det regnade som värst underhöll jag Grabbarna med fortsatt träning i strumptricket. Gusten har kommit så långt att han går fram och nosduttar på lasermarkerad strumpa. Antal strumpor är nu uppe i fyra stycken. Ymer har kommit ytterligare ett steg - han hämtar den strumpa jag "pekar" på. Duktiga små Gossar jag har :)


Träningen idag blev lite improviserad. Var på hemväg från Herr Bilmekaniker (jodå, återigen har min egensinniga bil bestämt sig för att den tarvar lite service...) när det var dax för vätskekontroll och en stunds vila. Bäst som jag satt där i skogsbacken med ryggsäcken bredvid mig, så började Ymer böka runt vid densamma och helt plötsligt fick han tag i den lilla "kläppen" till dragkedjan i ytterfacket. - Aha, tänkte jag, detta kan vi göra något av så jag var snabb att berömma och ge belöning. Efter 5-10 minuters träning hade Ymer lärt sig att öppna ytterfacket!

Han är bara för go den lille Gossen:))


Det Gusten lärde sig var att vänta tills brorsan öppnat facket så att han sen kunde köra ned huvudet och rota runt efter något ätbart - hihihi.

Jojo - de är just ett snyggt par de där två * skakar på huvudet*


Promenaden hem tog sin rundliga tid - är närmare milen - så nu ligger Grabbarna fullständigt utslagna. Tror att jag oxå ska sträcka ut mig i horisontalt läge och läsa lite om den ofantligt dryga kommisarie Bäckström* - maken till ärkesvin får man leta efter...


 * "Den som dödar draken" av Leif GW Persson

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se