Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Packat & Glatt

Av Larsson - 25 juni 2008 20:56


Nu haver vi packat och är redo att tidigt i morgon ge oss av mot Fliken och fyra dagar av hundträning. Det ska bli sååå kul!!!


Ymer han ville packa ALLA sina mjukisdjur och Gusten försökte prompt få med sig mina gamla använda raggsockor...ja, men jösses ändå!!


Bilen har blivit utrustad med fyra fina däck och borde kunna ta oss både till och från nämnda läger utan att knorra...


Granne ( passar på att tacka så här i förhand...tack & bock! ) kommer att tala vänligt till mina blommor. Kanske de oxå får en skvätt vatten om Granne är på det humöret.


Ska försöka SMS-blogga från lägret men lovar ingenting! Det kan vara att detta ställe ligger så långt från civilisationen att mobilen inte har någon täckning eller så kommer jag att vara så gruvligt trött om kvällarna att jag inte orkar messa ens ett litet Svejsan!.

Men planen, gott folk, planen är att försöka få iväg ett & annat inlägg.


Nu är det dax för kvällsfika!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se