Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Skulle detta vara jag?

Av Larsson - 25 juni 2008 21:26


Gjorde en test på nätet. Enligt uppgift skulle den grunda sig på den välrenommerade Myer-Briggs personlighetstest men det får man väl ta med en nypa salt...

Hursom; här är resultatet.


Din personlighetstyp:


Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra. 


Njae -  skulle detta vara jag???? Stupar redan i början om ni frågar mig - tystlåten - jag som t o m pratar i sömnen :)) Och vänlig - låter som man beskriver en gammal ko! Men det kanske är så jag är?!? Är det därför jag har skaffat mig inte bara en, utan två, västgötaspetsar???


Några förslag på yrken var: inredningsdesigner, präst, hemmafru, affärsinnehavare eller trädgårdsmästare.


Men hallå!!! Hemmafru??? eller Präst!! Jag som inte ens är medlem i den föreningen....

Fast Trädgårdsmästare eller Affärsinnehavare  - det skulle helt klart vara av intresse!


Testet hitta du på se.41q.com
 
ANNONS
 
Ingen bild

Utmanaren

6 juli 2008 14:09

Jösses!!!
Jag har nu skrattat en kvart och inte kunnat samla mig efter att ha gjort detta personlighetstest!
Men hallå!!
Min tilltro till detta test har nu fått grav slagsida.

Läs här vem jag enligt denna test är:
Tystlåten (när är jag tyst...??)
Estetiskt lagd (kan inte rita en streckgubbe och ser inte att rosa och rött skär sig)
Konflikträdd (jo tjena, jag som stormar in i alla diskussioner med hornen före)
Allvarlig (har väl hänt, men knappast någon genomgående dagsform...)
Besitter kreativitet och originalitet (eh....que...?)
Ointresserad av ledarskap (nähä tack, ber minsanna att få hålla i taktpinnen så fort tillfälle ges!)
Lever för stunden (I wish i did!!!)

Tips på yrken:
Artist (skrattar fortfarande åt detta!!!)
Musiker (men jag kan ju inte ta en ton på något instrument!!)
Kompsitör (men snälla goa!)
Designer (för streckgubbar då, eller....?)
Socialarbetare (oh, hualigen, knappast min starka sida!)
Kurator (se kommentar ovan!)
Serveringspersonal (jo, detta kunde kanske vara nåt, fungerar ju redan som det hemma. :-) )
Mekaniker (Tja, varför inte, bilar är ju rätt kul, faktiskt!)
Skogvaktare ( Å hur tänkte personlighetstestet här...?)

Näe, jag är liiiite skeptisk till detta test!! :-)
Känns inte som att det riktigt fångade den totala bilden av mig.

 
Ingen bild

Larsson

6 juli 2008 15:51

Visst var det ett kuligt test? *hihi*

Men tänk OM det faktiskt speglar ens riktiga jag?
Tänk OM man faktiskt skulle uppnå total lycka i att t ex, som i mitt fall, jobba som präst??

Å du - du skriver ju själv att du vill hålla i taktpinnen...det är ju lite åt musiker/dirigent/kompositörhållet???

Tänk OM...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se