Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2008

Vad göra?

Av Larsson - 13 augusti 2008 14:28


Yes - då var man ledig i några dagar. Bra!


Vet inte riktigt vad jag ska göra...kanske ge mig ut på jakt efter svamp. Eller, om vädret visar sig från sin bästa sida, så kan jag ju fixa & dona lite med blommorna på altanen. De ser för eländiga ut efter det myckna regnandet!


Eller om jag och Grabbarna skulle ta med Grannen på en promenad?


Blir det regnigt kanske jag skulle baka lite nya kex till jyckarna. De har fått äta köpekex länge nu.

Grabbarna vill nog träna. Frågan är bara vad? Rumssök kanske...eller trix.

Jag får höra om de har några speciella önskemål.


Hm, jag kunde ju bara vara allmänt slö, slapp & likgiltig oxå.


Ja ja, det ger sig nog.


En sak vet jag iaf - jag tänker inte ägna mig åt att vänta!!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se