Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2008

Ysterkvist besöker tandis

Av Larsson - 18 augusti 2008 17:45


Å vad sa hon då?


Jo, efter en snabb undersökning föll domen:


" - Tandens topp är avbruten... hål in till pulpan...bara att rotfylla för så här kan inte gå!"


" - Jasså...rotfylla..."


" - Ja, visst kan man dra ut den men han är ju inte så gammal så det tycker jag är synd"


" - Hmm...jo...ja..."" - Skulle nog rekommender att man sätter dit en guldkrona också för att stärka tanden"


" - Ehh - GULDKRONA?!?! "


* * *


När vi sagt tack & bock till Gaddoktorn och gått ut till bilen så tittade jag på Ymer å tänkte:


 Du min trogna bästis!

Du som alltid ställer upp.

Som lärt dig packa väskan å måla tavlor

Du som kan kissa i kors med dig själv

ska Du nu oxå behöva se ut som Raskenstam i käften?!?


* * *


Ska sanningen fram så gick jag igång lite på detta med guldkrona! 

Snacka om bling-bling - HAHAHA!

Men jag får nog sansa mig och istället kolla upp fördelar/nackdelar med att laga resp dra ut och framförallt, höra med försäkringsbolaget hur mycket de är villiga att bidra med.


Jag återkommer i ärendet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se