Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2008

Likt Pippi som är sin egen sparbössa är jag min egen datatekniker...

Av Larsson - 18 augusti 2008 21:28


Har just meckat med min dator och som ni märker så fick jag den faktiskt att fungera!

Jamen, det är nästan så man blir rörd... :))

(Gud, så stolt min privata support kommer att bli när hon läser det här - visst då H ?!? )


* * * 


Det blir inget bling-bling för Ymers del - tanden ryker!!

Har just rådgjort med Ymers alldeles egna vet å han fixar borttagandet redan nästa onsdag. Bra, bra, bra!

Känns mycket tryggare att lämna honom där än till den okända Gaddoktorn!


* * * 


Vid pass klockan sex i morgon bitti bär det av till Kydingeholm för lite tävlingsträning i dagarna två. Jag tar ett stort anteckningsblock med mig och hoppas på att få oootroligt många råd & tips.


* * *


Nu är det strax dax för Den inre fienden och lite kvällsfika

 
ANNONS
 
Ingen bild

Utmanaren

19 augusti 2008 08:01

Men så cool han hade varit med bling-blinget!
Lixom som värsta rapparen!
Dj Y! Yo man!
Bara att komplettera med en lång guldkedja. Den håriga bringan har han redan.
Cooooooolt!

 
Britta

Britta

19 augusti 2008 19:06

Skönt att det inte blev bling-bling!Guldkrona - håll i mig ;)
Hälsa Ymer att Stina har också dragit en pligg - en premolar (fastnade i en gren som det drogs i och sprack) "aktare´va häftigt man kan spotta sidledes genom den gluggen".

Just det - den inre fienden - kanonbra tycker jag, synd att det är sista avsnittet i kväll.

http://www.oxberget.se

 
Ingen bild

Larsson

20 augusti 2008 22:19

Britta; Pinka i kors å spotta sidledes är nog mer passande på en vätte än ett gnistrande garnityr :))

Missade ju sista avsnittet - nedran oxå!!!!
Men enligt SVT´s hemsida kommer man att sända serien igen så säg INGET om hur det slutade!!

Om jag inte särskilt frågar förstås... *fniss*

Utmanaren; Ymer som rappare...*asg*

Det var ju för bra att jag sansade mig och inte föll för idén att "pimpa" den lille gossen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se