Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2008

Vilken GRYMT bra kurs!!

Av Larsson - 20 augusti 2008 21:10Jag fick med mig en mängd bra råd och nya "tänk" och ställdes inför två stora Aha-upplevelser!

(osäker på om det sistnämnda hade något med närheten till Knutby att göra...)


Hur som, så är jag övertygad om att jag fr o m nu kommer att kunna prestera bättre i min träning av Ymer. Känner mig riktigt taggad!!


* * *


Vad gjorde vi då?


Jo, det började med en kort presentation av Fröken Nina och Magister

Kenth samt deltagarna. Därefter blev det praktisk träning. 15 min per ekipage och eftersom vi endast var sex stycken så blev det mycket träning för varje ekipage.


Det tränades en hel del på hundens position...... å på förarens attityd :)


 Insiktsfulla Fröken Nina förklarade å förklarade å kom med goda råd och...


Magister Kenth försökte få oss att tänka å klura...


...å inte sällan blev resultatet; "- Hmm...hmmm...  :))


Alla deltagare var ivriga att lära så det fotades, filmades å skrevs för glatta livet!


Nu ska jag strukturera upp mina noteringar. Skissa lite på träningsupplägg. Kolla in filmerna. Å sen, ja sen blir till att träna, träna & träna!


* * *


Stort tack till Nina & Kenth för två verkligt givande dagar

 och

tack också till er andra kursare!!


Det var såå himla skoj att få träffa och träna ihop med er och jag hoppas verkligen vi ses igen!


 
ANNONS
 
Anna

Anna

21 augusti 2008 20:50

Vad roligt att kursen var bra! Nu får vi träffas och träna någon mer gång så du får dela med dig av alla nya kunskaper :)

http://www.freewebs.com/stubbochsvans

 
Ingen bild

Larsson

21 augusti 2008 21:56

Absolut!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se