Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 21 september 2008

O aj aj aj - min rygg!

Av Larsson - 21 september 2008 19:50


I morse var det inte nådigt att heta Larsson...fick trixa ett bra stund innan jag kom upp ur sängen! Men väl på fötter så blev det något bättre och jag kunde utan allt för mycket problem, hasa mig ut med jyckarna.


Något arbete med muren var ju inte ens att tänka på, så Grabbarna och jag passade på att besöka min syster. Jag kom på den briljanta idén att vi skulle baka. Sagt och gjort - iväg till närmaste affär för lite inköp och sen hem igen för att sätta bulldegen på jäsning.


I väntan på den drack vi kaffe.


Sen blev det till att rulla bullar. Ja, alltså - kära syster rullade och jag satt på en stol och hejade på :)

Min syster kom riktigt i tagen så det blev även Kärleksmums, Havreflarn och Muffins - hon är bara FÖR duktigt när det gäller att baka!


Framåt em tog vi en promenad i området. Ett område där jag för övrigt bodde för cirkus sisådär 24 år sen! Kul att återigen gå de stigar som jag då traskade med hunden. Allt var sig tämligen likt, förutom att alla träden vuxit sig stora och knotiga och att stigarna var betydligt bredare.


Grabbarna Grus tyckte det var urspännande och sprang kors & tvärs och snusade, sniffade och "läste artiklar" !!


De har nu lagt sig tillrätta i gästsängen och snarkar så läpparna fladdrar :))
 
ANNONS
 
Fia

Fia

24 september 2008 21:14

Ser att det är fler än jag som gillar ryggläge! :-)
Puss och kram

http://www.helenaofia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se