Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Flitiga Larsson får dagen att gå

Av Larsson - 29 september 2008 17:44


Slutade jobbet vid 7 i morse. Hämtade Grabbarna på vägen hem och efter frukost och rastning blev det ett par timmars sömn.


Efter en snabb kopp kaffe så kom arbetslusten och nu när dagen lider mot sitt slut kan jag konstatera att jag hann med att:


  • Måla färdigt garaget
  • Plocka in utemöblerna
  • Sopa altanen
  • Lägga ännu ett varv med sten på muren

Jag tycker att det är ganska kul att måla men när det sätts i kombination med a) klättra på stege, b) måla kant i kant med yta målad i annan färg (i detta fall svart mot vitt!) ja...då är det inte fullt så roligt längre :(


Men, men - nu är det gjort och även om resultatet inte blev helt fläckfritt, om jag säger så :), känner jag mig ändå mycket nöjd med min insats!!!Alla utemöbler bar jag in i garaget. Dock inte bordet för det kunde jag inte få med mig på egen hand. Ska fråga Grannen om de har några armar att låna ut...

Tänkte även städa undan sommarblommorna men de blommar fortfarande så de fick stå kvar. Däremot kånkade jag in Änglatrumpeten. Vill inte riskera att den fryser ihjäl och dör nu när den äntligen fått lite volym.


Att sopa altanen tar sin rundliga tid då den omfattar en yta på ca 120 kvadratmeter! Jomenvisst - den är större än husets boyta!! Hade nog en släng av storhetsvansinne när jag projekterade den :))

Men nu är den rensopad från alla barr och löv som kom ner efter lördagens blåsväder.


Muren den växer - sakta men säkert. Ska köpa hem lite jord/torv för att fylla upp på baksidan av densamma och kanske att jag hinner plantera några käcka växter i den blivande slänten, innan kylan slår till.


Nu känner jag inte för att göra mer idag...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se