Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2008

Fullständigt händelselös promenad

Av Larsson - 24 oktober 2008 17:43


Måste tillstå att jag var en aaaning spänd när jag idag tog Gossarna på promenad. Visserligen valde jag en annan skogsväg men man vet ju aldrig hur långa sträckor såna däringa djur kan färdas. Men oron var obefogad för idag hände skvatt intet! Det enda vi såg i djurväg var rumpan på ett rådjur.


Tyckte nog att jag kunde se en liten skymt av besvikelse i Ymers ögon då vi kom tillbaka till bilen...

Han skulle nog helst se att plötsligt uppdykande kor  var ett stående inslag på promenaderna. Gusten verkar inte ha någon åsikt i frågan - hans "gladnivå" är hög & stabil vad som än händer...eller inte händer!


Nu har vi tio lediga dagar framför oss. Ljuvligt!!!

Har ännu inte bestämt vad jag ska fylla dessa dagar med. Om jag nu behöver fylla de överhuvudtaget...kanske kan ligga under en filt och sparka mig trött eller ligga raklång i soffan och äta praliner...möjligt att jag en av dagarna skänker en tanke till alla som måste arbeta...


Ja, jo vi får se hur det blir - man vill ju inte förta sig...
* * *


Dagens tanke


Om du försöker att misslyckas men lyckas,

vilket har du då gjort? 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se