Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

Nu vet jag vad jag ska göra med min lediga tid !!

Av Larsson - 26 oktober 2008 20:42Jovisst - jag ska jobba ! ! !


Ja, nämen javisst...kan väl sitta på jobbet då och skänka en tanke till alla som är lediga... :(


Nåja. Får trösta mig med att det betalas extra och i slutänden kanske jag blir snuskigt rik och kan gå kring som ett riktigt bergatroll :)


Grabbarna Grus och jag har iaf haft lite kvalitetstid under helgen. Igår en riktig långpromenad över berg och genom dal och idag en normalpromenad i omgivningarna.


Tränat har vi också hunnit med. Ymer har uteslutande tränat på sitt bakbenslyft och genom att fokusera på endast ett moment blev verkligen ett bra flyt under träningspasset.

Detta och det faktum att jag tog spegeln till hjälp för att bara belöna de riktigt bra lyften, har resulterat i stora framsteg!!

Gud sååå kul det är när pusselbitarna faller på plats :)))


Lille Gurra har övat på "Ligg död" samt att vi började med grunderna till att han ska kunna dra en filt över sig när han lägger sig på sidan.

Valde att börja med detta istället för "stå på händer" eftersom han visade ett tydligt obehag av att träna det trixet.

Att dra filten över sig hade däremot ingenting emot! Nä, han såg ut att tycka att det var det optimala trixet!!

Gosedjuret Gurra  - hur söt får man bli? :))


Som sagt, nu blir det jobb några dagar och Gossarna får vara på Pang men på onsdag fortsätter vi träningen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se