Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Ännu mera snö....

Av Larsson - 24 november 2008 09:18


...och ännu flera snöänglar :))


Ja, Grabbarna Grus tycker verkligen att denna väderlek sätter guldkant på tillvaron. Till skillnad från mig....jag gör allt för att "tänka bort" det vita. Låtsas som det inte finns utan att marken är härligt grön och temperaturen ligger på sisådär 15 plus - å eftersom jag har livlig fantasi  går "tänket" hem :D


Vad stundar då inför denna vecka? Jo, det blir lite arbete (Grabbarna får vara på Pang), om torsdag blir det lydnadsträning tillsammans med K och hennes vätteflickor (det ska bli kul!) sen måste jag ordna lite med material till rasmontern på Stora Stockholm och framåt slutet på veckan blir det väl till att damma av adventsstjärnan. 


* * * 


Igår försökte jag filma Gurra när han gör sitt filttrick. Riggade kameran på ett stativ, riktade in den och tryckte på REC. Sen tog jag Gurra, godis och filt och ställde mig framför kameran å... "Action!"


Gurra jobbade å jobbade och jag blev glad å tänkte att nu ska omvärlden få se på filtrullningar som heter duga!

Jaha - å vad händer? Jo, den jädrans kameran filmar en halv hund här och en filtsnutt där...gaaaaahh!!!

Samma sak gjorde den när jag var på vallanlagsprov. Då blev det också halva hundar, halva kor och låååånga sekvenser med bara gräs....


Jamen, hur är det möjligt att man får tillverka och sälja videokameror som bara filmar skitfilmer?!?

Men nu ska den bort! ! ! Nu säljer jag den där crapkameran på Blocket. Till lägstbjudande...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin med yda

24 november 2008 11:14

Vallanlagsprov och filma halva hundar, det var nog jag som var boven. Filmade för några veckor sedan ett lydnadsprov och den filmen blev riktigr bra, även något äldre "flickor" lär sig.
När det gäller att köpa en hund av sådan ras som vi har tycker jag,att ägaren kommer långt med lite humor också.

 
Ingen bild

Larsson

24 november 2008 14:06

Nädu Karin, jag är övertygad om att det är kameran det är fel på!!!
Jo, det måste va så eftersom det blev samma lika för mig igår...

För inte tror du väl att det kan bero på den som filmar?!?!?
*blinkar "blont" och förvånat med båda ögonen* 
Ingen bild

Utmanaren

25 november 2008 08:12

Vi bjuder en nerslemmad trasig mjukis-giraff och en burk torkad blodpudding för kameran!
Lägre än så kan man inte komma!
(fast Bam håller inte med! Giraffen är DYYYYYYYR, nästan ovärderlig!)

Är den vattentät...?
Eller....asså... typ drägel-tät?

 
Helena

Helena

25 november 2008 09:32

Ett tips! Jag brukar anlita min bästa filmarkompis. :-)

Förresten, nu har jag flera roliga trix i bagaget, vi borde träffas! Hönskursen var det bästa jag har gjort.

Kram

http://www.helenaofia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Larsson

25 november 2008 14:23

Utmanaren; Absolut ett bra bud. Nerslemmad giraff....de e ju banne mig lägre än Glocalnet!!!
Om den är fuktsäker har jag ingen aning om. Men va tusan har du att förlora? Kanske att lite vattentortyr kan få den på andra tankar...

Jag vill vänta & se om jag får fler bud. Man vet ju aldrig - kan ju va nån som bjuder en eller två redan skrapade trisslotter eller typ liknande....


Helena; Jamen absolut - säg bara När och Var!!
Nya trix som är det bästa jag vet :))

Förstod att hönskursen var en höjdare så
nu sätter jag upp den som "en-kurs-jag-bara-måste-gå" på min agenda.

Tjohej!

 
Ingen bild

Utmanaren

26 november 2008 16:37

Jag vill oxå åka till hönsen!!
Har lämnat förslag till H att det är ett bidrag till ett läger på Chicken Camp jag önskar mig mest av allt på dagen då medelåldern blir ett fullbordat faktum.
Hoppas nu att han verkligen förstår att klicka höns är det bästa och finaste en flicka kan få på sin bemärkelsedag!!

 
Ingen bild

Larsson

27 november 2008 00:21

Men visst är det så!!

Glöm det där med diamanter. Utvecklingen har gått framåt. Nu är det HELT andra saker som gäller! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se