Ymer Gusten & Co

Alla inlägg under november 2008

Av Larsson - 2 november 2008 21:13Vännerna G & A kom på besök idag. Vi tog alla hundarna och åkte till Hjorthagen för en promenad i ett alldeles lysande novemberväder!


Unisont och utan att tveka, bestämde vi sen att dagens middag fick bli pizza och som efterrätt blev det fika med vaniljbulle. Med MYCKET socker på!!

Ah, kändes riktigt behagligt att frossa skräpmat :))


Nu satt vi inte bara och stoppade in i huvudet, utan det blev lite träning oxå.


Ymer övar sitt bakbenslyft

Som ibland blir mer stretch än lyft :)


Gusten gav några smakprov av sitt nya trix; Dra filten över sig

(OBS! så här i början jobbar vi med hans handduk. Framöver kommer jag att byta ut den till en ljusblå babyfilt...*fniss* )

- Så tar jag tag å....


...åsså drar jag...


...den över huvudet!!


För Ymers del blev det också lite "Hålla groda". Trixet sitter inte riktigt ännu för han har lite svårt att hitta balansen men vi stretar på!

 - Ok - då kör vi...


- Taadha!!!  (trumvirvel)


ANNONS
Av Larsson - 1 november 2008 20:24


När Grabbarna fick klart för sig att detta med Bus eller Godis, gick av stapeln redan igår så blev de ju självklart lite ledsna. Så för att muntra upp dem så föreslog jag en dag i skogen med lite uppletande. Då blev de små vättarna genast på bättre humör och det blev rena jopphejdi-stämningen :)


Så till skogen det bar och i ett underbart väder med strålande sol, gick vi promenad varvat med olika uppletandeövningar.Gossarna tar lite paus i solen!
På em blev det lite lastningsövning med Joker.

Vi började med lite uppvärmning...


 Tipp, tipp, tapp å....

...dutt! Morot!!


Idag var planen att gå vidare genom att sakta börja med att lägga på bakbommen. Men nej, o nej - det här gav honom dåliga vibbar och han tryckte sig omedelbart ut ur transporten!!


Det var bara att ta en paus och tänka ut en plan B.


Efter lite brainstorming och tester kom vi fram till att börja träna denna del av lastningen utanför transporten. Vi ställde helt sonika upp honom ute i det fria och sakta men säkert fick han vänja sig vid att ha någonting direkt bakom rumpan. 

(I dag ett kvastskaft!) Det gick jättebra!


Nästa steg var att ställa honom jämsides med transporten (för att få en lite mer "instängd" miljö) och göra om övningen. Inga problem nu heller - han verkade mer förvånad över hur liten insats det krävdes för att få sin morotsslant :)


Nöjda med framgången beslutade vi att prova om det även skulle fungera i transporten. Det gäller ju att smida medans järnet är varmt, liksom...


Å jojomen - det funkade! Ingen tendens att bli skärrad och backa ut. En bra avslutning på övningen som började så knöligt.


ANNONS
Av Larsson - 1 november 2008 19:11


Vaknade av att Grabbarna stökade runt i arbetsrummet. Kände mig tvungen att kliva upp för att kontrollera vad som var på gång. . .Ja men herrejösses ändå ! ! !    :))
Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se