Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Sicken snäll tomte!

Av Larsson - 28 december 2008 16:28


Ja, i år var tomten alldeles särskilt snäll och fastän jag jobbade, så hittade han fram och överlämnade ett stort paket.

Och i paketet låg det just en sån kamera som jag ville ha!!


Hur tomten kunde veta det, har jag ingen aaaning om... ;))


Så förutom att jobba, har jag de senaste dagarna ägnat mig åt att lusläsa instruktionsboken varvat med praktiska tester.


Här kommer några bilder ur dagens skörd.


Alltså, det är ju SÅ kul att fota! 
ANNONS
 
ylle

ylle

29 december 2008 08:26

Det var visst en väldigt BRA kamera, vilka fina bilder!!!!!!!!!! hälsningar Ylle

http://ponnyflickornasblogg.bloggagratis.se

 
Britta -avundsjuuuk

Britta -avundsjuuuk

29 december 2008 17:40

Ere´en sån´där systemtjosan? Som bara zapp-zapp-zapp-zapp.......
I så fall är jag klart grön av avund.....
Kanonbilder!

Måste också fråga - har du sett min lilla Hilma i sitt nya hem? Helt underbart!

http://www.oxberget.se

 
Ingen bild

Larsson

29 december 2008 19:39

Ylle; Tack för hälsningen!
Jodu - en riktigt duktig liten kamera är det! Så fort den får något vackert i sökaren så säger den KLICK!...å sen lagrar den det djupt inne i sitt minne.
( den "operanta metoden" är verkligen oslagbar! *hihihi* )

Eftersom det här är en reklamfri blogg så kan jag ju inte avslöja märket men så mycket kan jag säga att det börjar på "NI" och slutar på "KON"...

Britta; Halloj!
Jo, en systemtjosan är precis vad det är!
Så nu kommer det att bli rena bildterrorn här på bloggen :)

Visst har jag sett Hilma - hon var sååå söt när hon låg i sin "resesäng"!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se