Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Mera foton...

Av Larsson - 30 december 2008 17:26


Grabbarna har tröttnat på att vara modeller så idag fick Tjocka Trisse rycka in.


Här visar han sitt trix "Hur jag fångar och dödar min leksaksmus"


- Jag "känner in" och f o k u s e r a r...- ...sen dribblar jag lite...


- Å nu...KLORNA!


- En avslutande svängom med den yra musen...


 - ...å smack i backen - the mus has ceased to be!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Gunvor

30 december 2008 21:07

Stilig fotomodell.Fina foton av både katt och hundar.
Jag är också avis på din nya kamera.
Länken till "livet som bondkärring" tackar jag för.
Hamnar bland mina favoriter - hälsar en annan bondkärring

 
Ingen bild

Larsson

30 december 2008 23:45

Gokväll på dig, Gunvor!

Ja, tänkte väl att den länken skulle falla damen på läppen! *tha hon thom drack opathöritherad mjölk* :))

Gott Nytt på dig!

 
ylle

ylle

1 januari 2009 12:07

Oj vilken fansastiskt fin kisse!!!!!!!!!!!!

http://ponnyflickornasblogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Larsson

1 januari 2009 13:29

Ylle; Kan ju inte annat än hålla med!

Men jag aktar mig noga för att låta honom läsa din kommentar.
Då kommer han antagligen bli riktigt odräglig...å kanske...ÄNNU MERA hårig :)

 
Myntdrottning

Myntdrottning

3 januari 2009 10:18

HAHAHAAA! Här sitter jag och skrattar för mig själv, haha! Vilka kort! :)

Kan tala om att jag har lagt in dig i min bloggkoll och under mina explorerfavoriter, jag sätter in i sidokolumnen med jämna mellanrum och där kommer du definitivt att hamna, bara jag får tid..

http://www.metrobloggen.se/bloggerinan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se