Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Nån som vill ha bananer?

Av Larsson - 21 januari 2009 20:40


Liiite mosiga men fullt ätbara. Ingen...???


Nähä.


Som ni förstår, så tränar vi för fullt. Det går framåt och till helgen ska jag försöka få lite bilder på tricket. Då kommer nämligen J och Bambam och jag hoppas att J kan vara mig behjälplig med själva fotandet. Har försökt själv men....nja....det blir liksom inget bra! Hålla banan, klicker, godis OCH kamera funkar inte när man bara har två händer :)


Promenad har det oxå blivit idag. Jag drog med mig Pensionatsföreståndarinnan och tre av hennes hundar, M och hennes båda hundar åsså jag och Grabbarna Grus. Inalles alltså tre fräscha, frejdiga kvinnor och sju hundar!

Det är en riktig högtidsstund att få springa med dessa schäfertjejer, tycker Grabbarna!! Nu finns det faktiskt en hane med i gruppen också men honom bryr de sig inte så mycket om.


- Jag visar bara ena hörntanden så springer han till sin matte, säger Ymer och "ler" snett.


* * *


När vi kom hem fick jag för mig att jag skulle sortera bland alla hundsaker. Samlade ihop all ryggsäckar, påsar, korgar m m som var fyllda av diverse hundrelaterade grejer.

Det var dumt!

Jo, för tidigare så låg de ju utspridda lite här & var och varken syntes eller märktes särskilt mycket.

Nu ligger de i EN ENDA JÄTTEHÖG i hallen!!!!


Där finns bollar, "kampisar", gamla och nya halsband, koppel till en hel kennel, spårselar i alla möjliga storlekar , sökskynken och rapporthylsor (jag som aldrig ens tävlat rapport!!!!) Apportbockar - både trä och metall, koner och mycket, mycket annat.


Min plan var att få detta sorterat under kvällen men Grabbarna skulle ju promt "hjälpa till" så planen sprack, om jag säger så....


Ymer ville absolut prova sin favoritsele. Han måste ha blivit inspirerad av schäfersällskapet idag :)


- Kolla in Grabben va´!!!


- Pondus! - det e var det hela handlar om, alltså.


- Jag kan ta på mig Stick-och-brinn-minen oxå om de´behövs !!
Gurra han hittade sin cykelsele och började yla om att han ville ut me` hojen...suck!
Imorgon bär det av på konferens i dagarna två. På fredag blir det till att baka tårta och om lördag kommer som sagt, J och Bambam. Då ska det bli träna av!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Grannen

21 januari 2009 22:35

Men, pyspunke-Larsson! Tårta på fredag?? Gulligt visserligen men jag fyller ju inte förrän om två veckor...

 
Ingen bild

Larsson

22 januari 2009 08:37

Halloj på sig, Granne!

Oj, nu blev det jobbigt...måste bekänna färg...alltså, jag hade inte dig i tankarna vad gäller fredagens tårtbak.
Så tokigt, va`?...
(förstår inte själv hur jag tänkte...)

Men Du! Kan vi inte "förfira" din födelsedag? Javisst, Ymer vill mer än gärna dela med sig av sin inkokta leverkorvtårta :))


 
Jeanette

Jeanette

22 januari 2009 18:41

Bodyguard... *fniss* flåt... Men visst min mamma som e 3 äpplen hög säger oxå att m pondus kommer man långt!

Blir d någon tur t Svartbergs iår?

http://see.dizza.se

 
Noelle

Noelle

22 januari 2009 20:35

Allt bra med er??

http://profiler.aktivhund.se/Malle%E4gare/Blogg.as

 
Ingen bild

Grannen

22 januari 2009 21:09

Jaaa...eeeej!!!!!
Spott och fräs vad äckligt!
Ymer, ät på du. Jag tänker iallafall aldrig mer pussa på dej.

 
Ingen bild

Larsson

23 januari 2009 16:52

Jeanette; Hihi! Jamen visst - allt hänger inte på storleken!

Det är inte planerat för ngn Svartbergskurs just nu. Själv då?

Noelle; Jomen - här är allt under kontroll!!
Jag tittar förbi din blogg inom de närmaste dagarna.

Granne; Ymer tror inte att du riktigt menar det du skriver...
Inte innerst inne väl??
Nog vill du vänslas litegrann...ibland...tror Ymer och nickar förnumstigt.

:))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se