Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Skottdag...

Av Larsson - 23 februari 2009 22:08


Nu kan man snart lägga denna dag till handlingen. Tror jag failar den under; "Kommer inte att gå till historien".


Full fart hem från jobbet i morse för att sova, sova, sova.... :)

Upp vid pass mitt på dagen för att skotta, skotta, skotta.... :(


Pulsade sen ut på en promenad med Grabbarna. De tycker att snö är urhäftigt och jag får nog hålla med att det ser otroligt kul ut när de far fram i drivorna som två lämlar :))


Ymer passade även på att ta sig ett "vinterbad"...


- Trallallala....gnugga, gnugga....tippedidu...


- Toodeliduu...gnuggelignugg....tadaaaa!


- Vaddå??...Jaha, men  hur brukar NI göra då??????

Sen bjöd jag in mig själv på kaffe hos Grannen. Å det bar sig inte bättre än att det bjöds på både kaffe och en utsökt morotskaka! Jojo, ibland har man tur :)


Jag är ju på gång att måla om några väggar här hemma och då är det ju fullt naturligt - tycker jag, alltså - att involvera Grannen i det projektet, så

för att liva upp fikastunden tog jag med mig en packe färgprover som Grannen fick tycka till om :)


Å det gjorde de med bravur, så nu blir det till att åka till färgaffären och införskaffa några provmålningsburkar i varierande kulör.


Men först; sova, sova, sova....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se