Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Jag har grunnat på en sak

Av Larsson - 27 februari 2009 16:31


Trodde ni att jag hade flutit bort i allt dreglet efter tittande på "töta" valpar?

Det har jag inte.

Däremot har jag varit väldigt upptagen med att förtjäna mitt levebröd.

Å det tar på krafterna...


En sak som jag grunnat på är hur de där akrobaterna på Cirkus klarar av att gå ner i spagat. Å då menar jag inte det där klassiska med ett ben framåt och det andra bakåt. Nä, utan jag tänker på ställningen när benen är rakt ut åt sidan. Hur bär de sig åt? Det borde ju vara anatomiskt omöjligt att böja ut benen sådär!

...hmm...de kanske har tränat på nåt vis??....


Ja, sånt går jag och grunnar på.


I morse när jag gick hem från jobbet, hamnade jag oförskyllt på en isfläck och då passade jag på att prova den där konsten.


Nu behöver jag inte grunna längre.....
Dax att gå till jobbet...väldigt sakta & väldigt försiktigt... *aj aj aj*


 
ANNONS
 
Pezze

Pezze

27 februari 2009 20:12

åh fy fan...
förlåt om jag skrattade åt detta.,men på ngt sätt började jag garva åt hur du skrev. det lät lite kul på ngt sätt men e ändå inte kul samtidigt.. *SORRY*..
Men hoppas det inte blir allvarligt skada i dina höfterna mot benet..
men hur de gör för att gå ner i spagat åt alla håll..
säger jag bara en enda ord: TRÄNING!!!!

http://humbybumbysknasigavarld

 
Ingen bild

Grannen

27 februari 2009 22:00

Grattis, du har lyckats gå ner i SPLIT!

mästerschmidt-Granne

ps
promenad i morgon ; D
ds

 
Ingen bild

Larsson

27 februari 2009 22:08

Pezze; Du FÅR skratta!!

Det gjorde jag själv oxå när det hände. Det andra alternativet hade ju varit att börja störtböla men det kändes lite väl teatraliskt :)

Någon allvarlig skada blev det inte heller,
( tack för din omtanke!) det är bara nån "oanvänd" muskel som ömmar rejält.

 
Ingen bild

Larsson

27 februari 2009 22:15

Grannen; Kunde ge mig den på att det fanns en term för det där!!!
...Split...pah!

Promenad? Jomen, absolut!
Om du inte har bråttom, vill säga :))

 
Myntdrottning

Myntdrottning

28 februari 2009 04:42

Morron! När jag var ung, för några år sen *host*, då kunde jag faktiskt gå ner i spagat så där :) Så det så. Lix! *smackar stolt*

http://www.metrobloggen.se/bloggerinan

 
Ingen bild

Larsson

28 februari 2009 10:04

Myntdrottning; Wow - nu blev jag impad!!!!

Själv lever jag fortfarande på minnet av den kullerbytta jag gjorde i min ungdom...värsta Olga Korbut lixom :))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se