Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Lådtricket

Av Larsson - 27 mars 2009 16:50


Vi fortsätter att träna inomhus. Ute vill man ju inte vara mer än nödvändigt - isande vind & snöfall :(


Gurra går stadigt framåt i sitt Snurra-runt-trick.  Snurrar åt båda hållen när framtassarna står på trälådan OCH kan nu också ställa sig med baktassarna på samma trälåda! Att påbörja snurren i den positionen väntar jag med tills i morgon. Jag får skynda lite långsamt med honom - han är ju trots allt en grabb ;)


Ymer jobbade vidare med Fokusera-på-boll-tricket och sen fick han köra några av sina "kända" trick (buga, ligga död, rulla m fl). Mest för att han behöver låta "ångan pysa ut" när han gör saker som kräver stor koncentration :))


Nu blir det lite god fredagsmiddag innan jag intar ryggläge framför Let´s Dance. Måtte nu bara Starke Arvid vinna - hoppas, hoppas!!

 
ANNONS
 
Pezze

Pezze

27 mars 2009 23:47

hehe magnus vann så du kan vara lugn!!! :D

http://humbybumbysknasigavarld

 
Ingen bild

Larsson

28 mars 2009 10:02

Pezze; Det tycker jag han var värd!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se