Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Simkunnig hantlangare

Av Larsson - 30 mars 2009 13:29


Har just kommit hem från "badhuset" och Grabbarna ligger på sängen och vilar ut.  Båda simmade "frisim" (ingen lina fäst i flytvästen) och det gick riktigt bra. Gusten vågade t o m gå nerför rampen och hoppa i utan hjälp!

Jodå - har man fyllt fyra då kan man själv :)


Vi hade sällskap av M som ville prova att simma sina schäfrar Puma och Ojoj.

Det var som att släppa i två valrossar - tror att det var mer vatten på golvet än i bassängen, när de badat klart!!! Tur att Grabbarna fick bada först annars hade de nog bara fått öva torrsim :))


* * *


Byggare Bob var här häromdagen. Det återstår lite jobb med altanen samt att jag fått några nya ideér ( att jag aldrig ger mig!!) som jag ville bolla med honom.

Ymer måste ha överhört samtalet för igår ville han leka "Hantlangare"...


- Här kommer jag med tumstocken!


- Är det ok om jag lägger den här? 


- Tusan, det här går ju bra ju!!  Känner att jag har det rätta "hänget" ...


- Om jag har en hammare?...vänta, ska kolla....


- Yes! Här kommer ja me hammar´n !


Ja...nej...jag vet inte jag....undrar om Byggare Bob har användning för en simkunnig hantlangare :))


 
ANNONS
 
Ingen bild

Utmanaren

31 mars 2009 13:34

Jag finner inga ord....
Så söt!!!!!!!

 
Ingen bild

Larsson

31 mars 2009 20:14

Utmanaren; Hmm...harkel...tror att "söt" inte var det ord som Ymer ville höra.

Nä, han var nog mera inne på "macho" eller något liknande...

:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se