Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Jag skulle behöva en ny hjärna

Av Larsson - 16 april 2009 07:37


Ja, faktiskt. Inte nog med att det är pyspunka på den jag har, den verkar också vara skapt som en enda stor garnhärva, full med öglor och knutar.


Tankar som jag tänkt - ibland riktigt fiffiga saker! - de har en tendens att irra iväg djupt in i härvan å där...ja, där blir går det inte att komma åt de igen.Som igår. Under frukost tänkte jag ut en strukturerad plan för dagen. Den innehöll torkning av hallgolvet, en runda med Grabbarna och ett besök på IKEA. Det sista mest för att få lite inspiration.


Jaha, å vad blev det då?


Jo.


Moppen åkte fram och jag började torka när det slog mig att jag nog borde köra en omgång tvätt. Ställde ifrån mig moppen, gick in i sovrummet och rafsade ihop sängkläderna, bar in de i tvättrummet. Precis när jag stuvat in allt i maskinen så kommer Hjalmar. Då kommer jag på att måste åka till Apoteket och köpa Frontline och Xspot.

Skyndar mig ut i köket och skriver upp detta på en lapp.Då ringer telefonen. Det är I som bjuder in till ljusparty.

- Trevligt - jag kommer, säger jag och passar på att beställa riktigt gott kaffebröd.


När jag reser mig så råkar jag snubbla på Ymer . Lika bra att jag tar de på en sväng, tänker jag. Vi tar den välbekanta korta rundan men när jag går där så upptäcker jag plötsligt en avstickare som jag inte sett tidigare.

- Hmm...undrar vart den här leder, tänker jag och viker av på den för att kolla.


Två timmar senare är vi hemma igen.


Då ser jag kom-ihåg-lappen.

- Lika bra att jag fixar detta direkt, tänker jag och åker iväg mot Apoteket.

Under tiden börjar jag funderar på hur jag ska inreda min nymålade hall.

(Kanske ska bära in skänken som står i garaget...kan ju måla den...röd kanske eller cerise...måste hitta på något kul att sätta på väggen också...tyg, tavlor?...hmm...borde ju hitta några nya kuddar till soffan också....) å helt plötsligt har jag lagt om kursen och styr nu mot det närbelägna köpcentret.

- Behöver ju inte ta så lång tid...ska ju bara ha några kuddar, tänker jag.


Fyra timmar senare är jag på väg hem med mina inköp. Ett paket stearinljus, en flaska blomnäring, ett vitt linne, en brun kofta och en blommig sjal i orangeröda färger samt ett brunfärgat läppglans.


När jag kommer innanför dörren snubblar jag på moppen, ser kom-ihåg-lappen som ligger på hallbänken. I tvättrummet står luckan till tvättmaskinen öppen och sängen är obäddad...


Som sagt, jag behöver verkligen en ny hjärna. En välorganiserad sådan.

*söker ivrigt under säljes/skänkes på Blocket*

 
ANNONS
 
Ingen bild

Utmanaren

16 april 2009 10:13

Det är inte utan att jag med värme och glädje inser att jag inte är ensam om att leta efter ny hjärna.
Vad som helst som utbjudes på Blocket torde vara bättre än den jag fick i originalutförande.
Varför gör man så som du beskrev....?
Jag gör det hela tiden och det är ju inte konstigt att man är stressad och känner att man inte gör nåt när man heller inte gör det man ska.
Eller...?

 
Ingen bild

Anonym vännina

16 april 2009 19:54

För att späda på bekymren, så ligger en rådjurs-skånk a´la Gusten i frysen nu.
Kram

 
Pezze

Pezze

16 april 2009 21:52

*S* jösses...
det var visst fullfart i ditt hjärna idag!! ;D
Men du hade iallafall kul i stan samt fick du en bra mottion på köpet då du traskade ute i skoge med dina vovvsingarna... :D

http://humbybumbysknasigavarld.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Larsson

16 april 2009 23:42

Utmanaren; Känns skönt att veta att man inte är ensam!! Om en hjärna, alltså. Eller jag menar; att inte vara ensam med sin hjärna. Fast det är jag ju...hmm...alltså, vad jag försöker säga är att det är skönt att inte var ensam om att HA en hjärna...
eller nåt åt det hållet...

Anonym vännina; Aha - det är DÄR den är!! :)

Pezze; Absolut!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se