Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Blodiga spår och långa vekar

Av Larsson - 16 april 2009 22:40


Ikväll var det ljusparty hemma hos I och det visade sig bli rena skrattfesten!


Inte klokt så stämningshöjande några ljusa stakar och långa vekar kan vara :))

Heja I, det gjorde du bra!


Grabbarna fick inte följa med på partyt. Förresten ville de inte det heller. Nä, de var totalt slut efter att vi tidigare under dagen hälsat på hos Karin och hennes tre vättetjejer. Att ta sig an tre tjejer  tar på krafterna och är en av dem dessutom  i sluttampen på sitt löp, ja då förstår ni själva att båda Gossarna jobbade hårt :)


Nu lade de inte all sin kraft i sitt frieri, utan de fick jobba med annat också.

Gusten gick sitt första blodspår och Ymer fick köra uppletande.


Mera om detta imorgon (kan tro att det blir några bilder oxå) för nu måste jag bara sträcka ut mig. (det tar på magmusklerna att gå på ljusparty!!!)


- Du Karin, jag gillar inte b a r a dina tjejer - jag gillar dig oxå!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se