Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Tänder - Frisören - (på) - Klipp

Av Larsson - 21 april 2009 17:43


Kloklippning och borstning av lilla tanden gick galant för alla tre jyckarna. Nu kan ju Ymer & Gusten det där men för Quba var det nog en ny upplevelse att borsta tänderna! (kloklippning har han ju varit med om)

Men det gick som sagt, mycket bra. Å fort - för han har ju inte så många tänder :)

Fast de han har - de är nedrigt vassa!!Besöket hos frisören avlöpte utan problem, både för mig och Quba. Mitt hår fick både en ny färg och en ny längd och Quba... ja,  jag föreslog  slingor, konstflätor eller permanent men han tände inte på nåt av förslagen! Han bara lade sig ner - mitt på golvet - å somnade! Folk kom och gick, maskiner pep och det doftade både pomada och hårspray - men han bara sov!

Iskall kille :))


Innan dess var vi i skogen för en promenad kombinerat med träning. Kontaktövning, följaövning samt några "minisök" hann vi med. Grabbarna Grus övade lite "tandemlydnad" och sen fick de också varsitt uppletande.


Stannade till på Granngården på vägen hem. Fanns behov av att fylla på förrådet med träningsgodis och det var längsen de fick "köpegodis".

Det blev en stor påse levergodis, tre tuggben typ tjurmuskel och sen blev det oxå ett oplanerat inköp. En sak som fullkomligt skrek:

 

 - Köp mig, köp mig, köp mig ! ! !

 

Jamen, såna saker kan man ju bara inte låta bli att shoppa, eller hur ???

Även om de är både dyra och onödiga...
 
ANNONS
 
Ingen bild

Utmanaren

22 april 2009 16:05

På tal om "köp mig, köp mig!"....

Ska förmodligen åka och hälsa på Jon Bon Jovi i helgen.
Vi ska pussas. Massor.

Får jag som jag vill kommer mina drömmar om att flytta ihop med Jon Bon Jovi att uppfyllas framåt sommaren.

Enda haken är nu om Henrik tycker det är ok att jag pussas med en annan pojke.

Men det ska nog ordna sig.
Han accepterar ju att jag pussar på Jon Bon Jovis morbror.
Många pojkar att pussa på blir det!

(för den som undrar om jag fått en total knäpp kan jag bara bekräfta, men knäppen består "endast" i att jag planerar en hund till.
Det är som sagt rottisvalpen Jon Bon Jovi vi pratar om, som Bam är morbror till. Hepp! :-) )

 
Ingen bild

Larsson

22 april 2009 16:58

Men bäste Utmanare; nu MÅSTE jag få höra mera!!

1. Hur mycket "förmodligen" talar vi om - talar vi milleprocent eller...?
2. Hur nära verkligheten ligger drömmen - typ 1-2 cm eller...?
3. Å "...framåt sommaren" - betyder det just precis där den börjar eller pratar vi typ i höjd med kräftskivan??

Du, han Henrik, kan inte han va me å pussas???

Svar till Vetgirig

 
Ingen bild

Utmanaren

24 april 2009 07:45

1. Drygt milleprocent.
2. Börjar nog närma sig metern iaf....
3. Vi talar första veckorna i juni. Det är det där med jobbet som just nu är en stor stötesten. Men den stenen är just nu väsentligt mindre än "stenen H"!

Han tycker INTE att detta är en god idé.
Men som sagt, lite bäbishångel kan säkert få det hårdaste hjärtat att smälta!! :-)

 
Ingen bild

Larsson

24 april 2009 09:44

Utmanaren; Absolut! "Bäbishångeltaktiken" är mycket bra.

Även om den inte funkade på Ysterkvist... :D

 
Ingen bild

Utmanaren

25 april 2009 13:10

Verkar som om H fått något mjukare i sinnet senaste dagarna ang tankar på att det kaaaanske flyttar hit en liten Jon Bon Jovi.

Igår la han sig ner hos Bam på golvet och sa "Är'u storebrorsan, va Bam. Ar'u storebrorsa, ja!"

I en kvinnlig hjärna kan detta enbart tolkas positivt!! :-)

 
Ingen bild

Larsson

25 april 2009 18:46

Utmanaren; Se där, se där!! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se