Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Schäfer möter dvärgschnauzer

Av Larsson - 22 april 2009 23:48


Idag träffade vi I och hennes riesen Vicky och blev också presenterade för nyförvärvet; den knappt 4 månader gamla dvärgschnauzern Hekla.


Quba; - Nosa, nosa - vicken lattjo liten pryl!

Hekla; - Sniff, sniff - det luktar "lantis" om ni frågar mej...


- Å nej - det är inte fint att nosa någon...d ä r ! ! !


- Du där - gör nåt då!! Stå inte bara där...


- Matte, vilken tur att du räddade mig från den där oborstade typenSen vad det dax för seniorerna.

Alltså, att fota det gänget är ingen lätt match! Herre min dar, så de springer. Än hit & än dit & än åt olika håll -  och hela tiden med FULL gas!!


Till slut stannade Vicky upp så pass länge så att jag åtminstone fick ETT foto på henne...


...och ett på alla tre. Hallelulja!!!


Stärkt av den framgången ville jag fortsätta fota men...
...nä, jag gav upp lixom :))


 
ANNONS
 
pezze

pezze

23 april 2009 22:06

*ASG*
den sista bilden var jag verkligen inte beredd på o se..
två st tungor utsträckta samtidigt..
mkt sött o såå kul..
drog på smilbandet rejält då jag såg detta :D

du skriver oxå roligt o fantasifulla meningar under dessa bilder!!! *L*

http://humbybumbysknasigavarld.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Larsson

23 april 2009 22:12

Tack Pezze! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se