Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

Shop to you drop

Av Larsson - 27 maj 2009 23:05


Tillsammans med M och B, har jag idag spenderade ett otal timmar på Lager157 i Hälleforsnäs.

En stor outlet där man verkligen kunde bedriva  s e r i ö s  shopping :)


Mycket av det som fanns var visserligen i storlek så att jag inte ens fick det över huvudet. Eller upp till knäna, för den delen! Men det fanns också plagg som jag faktiskt både kom i. Och ur :)

De kläderna hänger nu i min garderob. Oh, så bra!


Grabbarna & jag tog en välbehövlig runda i skogen när vi kom hem. Kändes skönt att få rensa huvudet från allt provhyttsdamm!


Imorgon åker jag och hämtar upp Quba och sen blir det spårträning. Om det nu inte blir ruskväder i form av stormbyar och hagelskurar som vissa väderspåmän har utlovat. I såna fall kör vi rumssök och trixträning.


Nåväl, det är morgondagen det -  nu står det sova på att-göra-listan...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se