Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

I ett huj så var pingsten förbi!

Av Larsson - 31 maj 2009 21:11


Känner mig mer än lovligt mosig i huvudet just nu ;)

Kan bero på värmen. Kan också bero på dagens träning. Fast det KAN också bero på lördagkvällen... :)


Förresten spelar det ingen roll vad det beror på - känslan av mosighet kvarstår!


Men jag ska ändå ge er en snabb resumé av helgen och vi börjar med fredag.


Då var fotografering av hästar och hoppning som stod på schemat. Ett otal timmar tillbringade jag vid "ringside" och vid "hagside" och plåtade & plåtade. Det kommer att bli ett riktigt "hästjobb" (men hur fyndig är inte jag då?!?!) att gå igenom och redigera alla bilder. Kanske att jag kan göra det kommande vecka om det blir regn.

Efter fotosejouren bjöds det på grillat hemma hos I. Mycket, mycket gott!


Ett riktigt proffsekipage!


* * *


Sen kom då lördagen. Grabbarna & jag tog sovmorgon och sen en lång skön skogsrunda som avslutades med årets primärdopp i sjön. Båda två kom in i trettiofjärde andningen efter denna simtur och drabbades av oräkneliga spunkanfall på vägen hem :)


Framåt em bjöd A & H med familj, in sig på kaffe. Bra med kamrater som tar egna initiativ :) Efter att vi fikat så provade de gungsängen och jag tog mig för att plantera och så lite frön. Allt under benäget bistånd av Daniel.

Tack för hjälpen, Daniel. Du ska se att det kommer att bli fina luktärter!


Lilla "Hörru", du är väl ändå för söt :)


Framåt kvällning kom så nästa omgång gäster. Tre stycken till antalet och alla damer. Alla har också hund som specialintresse (vilket sammanträffande va´??!) så det blev MYCKET resonerande & dividerande om hundar samtidigt som vi åt varmmarinerad fläskfile med färskpotatis i en sås av "krämfräs". Till detta smuttade vi mycket försiktigt (host, harkel....) på lite vin.


Skulle ju förstås ha fotat mat och gäster men...ja, det föll i glömska helt enkelt!


Tack för en trevlig kväll, tjejer!

Sen blev det då söndag och det är idag det...

Måste bara ta mig en kopp kaffe innan jag fortsätter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se