Ymer Gusten & Co

Alla inlägg under maj 2009

Av Larsson - 5 maj 2009 08:31


Känner Du att pengarna bränner i byxfickan? Vet Du inte riktigt vad Du ska spendera dem på?


Då har jag ett tips!

(dessvärre är tipset i sig alldeles gratis....)            Du tar en bil.             

Helst din egen och gärna en av kombimodell.

Du letar upp ett träd.

Vilket sort som helst duger men jag kan 

rekommendera en björk - de är stadiga & bra.

Du lägger i backen.....

å i ett nafs har du blivit av med åtskilliga tusenlappar!

Å till skillnad från en massa andra tips man kan få, så funkar det här.

Jojomensan. Jag har själv provat...

ANNONS
Av Larsson - 4 maj 2009 17:43


När väl alla hundar sovit sin "frukostlur" så förberedde jag oss för att åka till skogen för lite spårträning. Jag packade vatten, godis och roliga slutföremål och som sista grej innan vi åkte, så gjorde jag ett besök på toaletten för att...ja, för att...pudra näsan.


Vad händer då?


Jo!


Ivrige Ymer tyckte väl att jag blev där inne för länge så han puttade upp dörren och kom inskuttande å i hasorna hade han Quba. Båda blev överlyckliga över att finna mig därinne. Så lyckliga att Quba greppade tag i yttersta änden av toalettpappret å drog iväg ut i hallen med både Ymer och toalettpappret glatt fladdrande bakom sig. Jakten gick vidare ut i vardagsrummet via köket, alltmedan jag satt där jag satt med byxorna vid anklarna och högljutt försökte få stopp på eländet!! 


Tro´t eller ej, men jag fick ordning på allt till slut och vi kunde något försenade ge oss iväg till skogen.


Men väl där blev det allt annat än "ordning" (suck!) men det är en annan historia...som jag kanske berättar vid ett senare tillfälle ;)

ANNONS
Av Larsson - 4 maj 2009 08:34


Nu när jag äntligen börjar vakna till, DÅ helt plötsligt tycker jyckarna att det är dags att vila frukost!!!

Så nu ligger de här alla tre och snusar sååå gott. Jaja, de har ju lite att ta igen efter den gågna vaknatten...speciellt Quba.


Om de nu ändå tänker sova så kan ju jag passa på att berätta om gårdagen.


Vi åkte alltså till skogen för lite spårövning. Det blev ett mycket kort spår för Qubas del. Mest ville jag se om han "fastnade" i spåret och om han kunde riktningsbestämma.

Övningen gick mycket bra.


Efter det strövade vi alla iväg i skogen och Quba fick lära sig;


...att från bergets topp kan man se "... ända till Mariannelund"


...att man inte ska äta mumifierade paddor...


...eller döda ormar.


... att det finns blå blommor som luktar gott


...att man inte kan äta granskott, även om de liknar hallon


...att det finns gula blommor...


...å fula blommor!


... att det finns pinnar som inte kallas pinnar å de kan man inte kasta!


...att man blir trött av att lära sig. Då kan man bara gäspa stort...


...å  låta ögonen falla ihop och dåsa bort. Ensam eller...


...tillsammans!Av Larsson - 4 maj 2009 08:17


...har sagt något om att Quba inte kunde bli skiftarbetare.

Nä, det var ju rent ut sagt, väldigt dumt av mig att ens tänka något sånt!


*gäspar stort*
Av Larsson - 3 maj 2009 11:18


Nu är han här igen, gosebjörnen Quba! Han bara travade in igår med glada svansviftningar och konstaterade;


- Japp, här vet jag vilka rutiner som gäller. Var är min leksak - den där fräsande hårbollen?


Å mycket riktigt. Det tog inte lång tid innan han hade snokat reda på Hjalmar. Suck! I ämnet "Katt" får han helt klart gå om några lektioner. Men i övrigt blir det bara MVG i betyg.  Eller ja... springa in på tomten bredvid och skrämma grannen var kanske inte så lysande men å andra sidan så har han inte haft några lektioner i det ämnet. Ännu...


Inatt fick han följa med till jobbet. Jag tror att Quba har en lysande framtid. Absolut! Han kan nog bli vad som helst MEN...nån skiftarbetar blir han inte!! Herremindar - tröttare jycke tror jag aldrig jag har sett :))


Men innan han blev ett med John Blund så hann vi med att testa källargångar, korta gallertrappor, lyssna på märkliga ljud, sniffa på märkliga dofter samt en liten vända i parken. Å Quba han verkade uppleva allt som just det;  like a walk in the park!!

Jag tror banne mig jag är lite kär i den hunden :)


Nu ska vi strax åka till spårskogen. Jag ska bara (låter som Alfons Åberg...ska bara å ska bara...) men det är just vad jag ska, bara koka lite kycklinghjärta först.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se