Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Gårdagen i bilder

Av Larsson - 28 juli 2009 08:39


Igår var ju som sagt, dagen då jag försökte göra allt på samma gång. Resultatet blev tre spår till Quba, vilka gick förvånansvärt bra (undrar om han har tjuvtränat??) Grabbarna fick varsitt uppletande och sen blev det boll- och traslek för samtliga jyckar.


Jag "fick" en liten hink blåbär och en bajspåse (jo, man tager vad man haver...) med kantareller.


En del bilder blev det oxå.Uti skogen ska vi gå...plocka bärer stora blå...trallalala...


- Antioxidanter är nyttigt! sa Bill


- Nyttigt, sa Bull


Quba sa intet - han bara åt :)


- Vad är det som skymtar där framme?


Jo, det var en tom fodertunna. En sån kan man öva många saker med...


T ex lägga huvet´på tunnan. Gu´vicken modig schefur! :)


- Men oj,  b å d a  tassarna på tunnan!! Liiite läskigt, va´?


- Säkrare sådär va? Lite nonchalant "tasspåläggning"...


- Äsch va´han e mesig! Kolla mig nu...


- Så här gör en RIKTIG hund!!


- Sa du mesig??? Du...jag kan jag oxå!


Efter den kraftsamlingen fick Quba fullkomligt fnatt! Och för att få ur sig lite av den skräckblandade förtjusningen över sitt hopp så gnodde han runt i mossan som en jordfräs :)


- Joohiii...


- Jag gjorde de´, jag gjorde de´ å ja....


-... ö v e r l e v d e ! ! !


Hemåt det bär...
 
ANNONS
 
itqvinnan

itqvinnan

28 juli 2009 10:16

Det var jättelängesen jag plockade blåbär.

http://itqvinnan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Karin med Y D och A

28 juli 2009 14:32

Vilka bilder, hjärnan är som tur var intakt. Du är bäst Larsson, bara så du vet det.

 
Ingen bild

Larsson

28 juli 2009 21:59

Itqvinnan; Jag förstår egentligen inte varför jag envisas med att plocka de små bären. Jag menar, de växer ju så lågt så man får förvandla sin kropp till en fällkniv för att få tag i dem...å sen ska vi ju inte tala om alla myggen!!!! :(
Fast de är ju vansinnigt goda :)

Karin; Men Du säger så snälla saker!! Jag blir såååå glad :)))

Stor kram!

 
Ingen bild

Fru uppfödare

29 juli 2009 11:42

Hej!
Instämmer med Karins utlåtande Larssons status!
Nyss hemkommen från s.k semestertripp till
Gibraltar, måste man ju kasta sig över bloggen och kolla läget.
Chipsmakers/Kogaråsträff, måste ju bli förträffligt trevligt!
Angående bilden på pumin som klättrar på bakbenen mot trädet, så gär Stolle Jocke och Pelle Svanslös varje dag när de ska uträtta ett visst behov.
En gång gjorde Jocke så mot mitt ben när vi stod och väntade på en utställning. OCH uträttade behovet! Det Du!
Ha det riktigt bra och kom gårne och hälsa på någon dag!

 
Ingen bild

Karin med Y.D och A

29 juli 2009 18:43

Tack ,Fru Uppfödaren, för upplysningen om Stolle Jocke och Pelle Svanslös. Jag har alltid undrat hur det kommer sig att Ymer är så duktig. men nu vet jag en välplanerad och genomtänkt uppfödning ger alltså detta resultat. Det ligger helt enkelt i generna. Lätt som en plätt, Larsson.

 
Ingen bild

Larsson

29 juli 2009 21:58

Jodu Karin, det är den MYCKET exklusiva Chipsmakersgenen!!! :))) Dessvärre tror jag inte din Alva har den eftersom det kräver Chipsmaker på både tik- och hansidan.

Men va tusan - hon kan ju stå på alla fyra så jag tycker du ska vara stolt över henne ändå!

Bästa Fru Uppfödare, jag kommer gärna på visit och då ska jag berätta ALLT om Chipsmakers/Kogaråsträffen! :)

Nu ska jag gå ut och lära Ymer av med att stå på frambenen....vill ju inte riskera några pinsamheter ;)

 
Ann-Louise

Ann-Louise

31 juli 2009 10:47

Underbara bilder =D!
Quba är verkligen "Puppis-lik" =D!

http://hastochhund.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Larsson

31 juli 2009 20:11

Ann-Louise; Tack!!!

Det är väl så typiskt schäfer; så stor men ändå så liiten :))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Ymer Gusten & Co med Blogkeen
Följ Ymer Gusten & Co med Bloglovin'

Värdering


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se