Ymer Gusten & Co

Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Tennisbollar

Av Larsson - 29 juli 2009 22:06


Skruvat, målat, städat å tvättat. Inte klokt vad man hinner med när på kommer upp i ottan :)

Och det är inte slut med det. Nähädå!


Grabbarna har även fått promenad och träning. Dels har Quba fått en lektion i att man inte får skrämma folk som står på huvudet i blåbärsriset - även om jag förstår att det kan vara lockande för en 7-månaders yngling att kolla hur mycket deras nerver tål ;) Han har även övat lite balans, lite framförmapp" och lite spårapportshämtning.


Gusten fick öva vidare på sitt Snurra-snurra-snurra-lägg dig-trix. Å han är bara för söt när han håller på - absolut sötaste vätte man kan tänka sig :)


Ymer övade bl a på sitt Gunga-trix. Det är verkligen svårt för honom - gu´så han får koncentrera sig för att inte steppa runt på sina små ystra fötter :))


På kvällspromenaden blev det lite bollkastning. Vännerna A & G kom nämligen och hälsade på idag och med sig hade de en hel påse begagnade tennisbollar. Deras lilla tik, Märta, plockar nämligen tennisbollar som vi plockar svamp. Varje gång de går förbi tennisplanen där de bor så sätter Märta på sin leta-bortslagna-tennisbollar-näsa! En lyckad dag kan det innebära 2-3 "nya" bollar till samlingen :)

Schysst Märta, att du vill dela med dig till Grabbarna!!


Nu ska jag lyssna på lite musik och se om jag kan hitta en uppföljare till Gummimadrassen.

 
 
Ingen bild

Utmanaren

30 juli 2009 08:09

Så bra att du nu är uppärmd och inkörd på att måla, skruva och städa, för det är nåt jag kommer vara i stort behov av inför kommande flytt!!
Så, vad säger du, jag erbjuder bag-in-box, grillat, snask och tilltugg, glad och trevlig stämning, 25 liter färg och ett gäng penslar.

Yes...?!

(för er som undrar vad jag yrar om så har jag i går köpt mig ett alldeles EGET litet hus, med en del "måsten"!! Yippie!!!:-))

 
Ingen bild

Larsson

30 juli 2009 10:01

Utmanaren; Säg...vad är det för nyans? Jag är lite kinkig på den punkten, se.

Måillagrönt, grisskär, dåligimagenbrunt eller surmjölksblått går lixom bort, om du frågar mig.

Men det är klart, har du nu valt någon av de nyanserna så kan ju jag ha en påse över huvudet å måla i blindo! Jamenvisst - hur skoj kan inte det bli? Å annorlunda!!!

Det här kan ju bli kul! När ska jag komma?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Larsson - 17 juni 2012 00:54

               Detta, mina vänner & bekanta och nära & kära, blir det sista inlägget i Ymer & Co.   I snart fem års tid har jag skrivit i denna blogg men nu känner jag att det är dax att avsluta. Jag vill från mitt hjärta tacka alla er s...

Av Larsson - 9 juni 2012 22:00

  Hem till mig leder ingen motorväg. Nix, här pratar vi krokig grusväg. Och kör man grusväg så går det ju inte så fort och det är bra för då hinner man se vad som finns vid sidan av vägen. Som rådjur, harar och älgar t ex.   Men ibland får man ...

Av Larsson - 8 juni 2012 11:00

    - Tja! Kan du leken Tafatt? Det går ut på att du springer och vi ska jaga ifatt dej. Fast vi kör en i taget så att du ska ha en chans, he he he     - Du menar så här?       Sen blev det ett kutande och ett springande så de...

Av Larsson - 8 juni 2012 00:00

  "Mitt sommarloooov, vad jätteskönt mitt soooommarlov ska bli..."     Nu sjunger väl inte Grabbarna precis.  Och inte har de lov heller men glädjen de känner över att sommaren är här (det står det iaf i almanackan) det kan man inte ta mi...

Av Larsson - 7 juni 2012 14:00

  Först såg det ut...   så här.   I nästa minut (nåja, kanske inte bokstavligen då ;) såg det ut...     SÅ HÄR ! !     Ohh, vad det blev fint!   Toppar man dessutom med en vätte...   ja, då blir det ju helt makalöst...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen

Värdering


Skapa flashcards